Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto by Nicole Kidman starla bez plastík? Ukázala otca - a sú ako cez kopirák!

Nicole Kidman s otcom Anthonym, ktorému akoby z oka vypadla. Zobraziť galériu (14)
Nicole Kidman s otcom Anthonym, ktorému akoby z oka vypadla. (Zdroj: Mail Online)

MELBOURNE - Akoby mu z oka vypadla! O tom, že Nicole Kidman (46) sa kvôli plastikám mení na nepoznanie, sa v kuloároch šepká dlhší čas. Ak by sa však herečka vráskam nebránila, pôsobila by možno ďaleko sympatickejšie. Stačí sa pozrieť, s akým elánom starne jej otec Anthony Kidman. Slávna dcéra sa naňho podobá ako vajce vajcu a očividne sa od neho má ešte čo učiť.

Jablko od stromu naozaj nepadlo ďaleko! Krehká blondínka so smotanovou pleťou – takú nálepku si za roky pôsobenia v Hollywoode vyslúžila Nicole Kidman. A dnes je nad slnko jasné, komu za takúto genetickú výbavu vlastne vďačí. V piatok večer sa vybrala do spoločnosti, aby sa zabavila na podujatí s názvom Swisse Celebrate Life Ball. Okrem manžela Keitha Urbana vyvetrala aj otca Anthonyho, s ktorým ju spája priam neuveriteľná podoba.

Rodáčka od protinožcov sa na domácej pôde predvádzala s hneď dvomi mužmi svojho života. Zatiaľ čo so zákonnou polovičkou sa ukazovala ruka v ruke, otcovi venovala nežný bozk na líce. Minimálne v jednej oblasti by si však z biochemika a klinického psychológa mohla vziať príklad. Jeho tvár síce zdobia vrásky a hlavu šediny, no na prvý pohľad mu životný elán a pozitívna energia rozhodne nechýba.

Nicole sa s najväčšou pravdepodobnosťou tak okato snaží prezentovať spokojný manželský život kvôli tomu, že v skutočnosti si prechádza náročným obdobím. Objavili sa totiž fámy, že obaja prominenti žijú vlastným životom a ich oficiálny zväzok sa ocitol v troskách. „Je jasné, že Nicole nechce čeliť otázkam ohľadne svojho manželstva. Zdá sa, že ona a Keith strácajú pevnú pôdu pod nohami,“ tvrdil dobre informovaný zdroj z okolia dvojice začiatkom júna. Odvtedy sa akoby šibnutím čarovného prútika manželia neustále na seba lepia – najmä v prítomnosti fotografov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu