Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najhoršia zmena plastikovej Nicole Kidman: Panebože, toto je fakt ona?!

Nicole Kidman má od jemnej blondínky momentálne na míle ďaleko. Na seba sa tak podoobá čoraz menej. Zobraziť galériu (8)
Nicole Kidman má od jemnej blondínky momentálne na míle ďaleko. Na seba sa tak podoobá čoraz menej. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Ďalší krok úplne vedľa! Keď si Nicole Kidman (47) získavala srdcia divákov po celom svete, patrila ku krehkým blondínkam a jej vlasy občas nadobudli ryšavý nádych. Najnovšie však herečka tvrdo poznačená plastikami siahla po imidži, s ktorým ju okolie nespoznáva. S primrznutým úsmevom pôsobí ako hotový strašiak do maku.

Táto zmena vonkoncom nevyšla! Nie je nijakým tajomstvom, že Nicole Kidman dlhodobo čelí ostrej kritike pre svoju mimoriadne vyumelkovanú tvár. Tá na prvý pohľad zanecháva dojem, akoby ani nepatrila živej dáme, ale voskovej figuríne. Najnovšie ju navyše dotvára účes pozostávajúci z prapodivného zostrihu. Hnedá farba spľasnutých vlasov hviezde od protinožcov ani trochu nelichotí, práve naopak.

Paparazzi zastihli Nicole vo vychytenej newyorskej štvrti, kde momentálne prebiehajú prípravy snímky s názvom The Family Fang. Herečka sa na Manhattane objavila v priliehavých džínsach a v romantickom tope, ktorý zdobila jemná čipka. Ani ukážkový outfit však nezachránil otrasný účes na hlave prirodzenej blondínky. Jediným šťastím pre Nicole je, že podľa všetkého tvorcovia filmu pri nakrúcaní nariadili parochňu a nedonútili herečku k radikálnej zmene priamo v kaderníckom kresle. Pod spľasnutými vlasmi hnedej farby by sa tak mali stále nachádzať platinové lokne, na ktoré sme u austrálskej rodáčky zvyknutí.

Keďže Nicole v uplynulých mesiacoch zápasila s vážnymi manželskými problémami, snaží sa aj v tomto smere na svojom imidži poriadne popracovať. „On je tým, na čom mi najviac záleží. Je to moje vykúpenie. Je to tá vec, ktorá vás udržuje v poriadku a ak ste na správnej ceste, ovinie vás a udrží v bezpečí. Ak to raz nájdete, už to nepustíte,“ štebotala herečka na margo hudobníka Keitha Urbana v nedávnom rozhovore. Žeby tak po siedmich rokoch manželského zväzku ich spolužitie dostalo nový romantický rozmer?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu