Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Znetvorená prominentná dcéra: Najprv ju ničila anorexia, teraz je samá plastika!

Z anorektičky Chloe Lattanzi sa v tieni slávnej matky stala plastiková maniačka. Zobraziť galériu (8)
Z anorektičky Chloe Lattanzi sa v tieni slávnej matky stala plastiková maniačka.

LOS ANGELES – Pre obrovský neúspech nevie, čo so sebou! Hoci ratolesti známych hviezd majú väčšinou o kariéru a silné zázemie postarané už v plienkach, Chloe Rose Lattanzi (28) svoju situáciu absolútne nezvláda. Po tom, čo dlhé roky vyzerala ako chodiaca kostra, sa začína podobať na vyumelkovanú bábiku. Pod rukami plastických chirurgov sa mení na nepoznanie.

Z extrému do extrému! Takým smerom sa uberá jediná dcéra mimoriadne úspešnej herečky a speváčky Olivie Newton-John, ktorá sa po celom svete preslávila hlavnou rolou v muzikáli Pomáda. Blondínke Chloe Lattanzi sa, bohužiaľ, kráčať v matkiných šľapajách zatiaľ nedarí, čo si kompenzuje čoraz extravagantnejším zovňajškom. Takýmto tempom sa však čochvíľa nezaradí medzi hudobné hviezdy, ale plastikové príšery.

Chloe rozvírila hladinu šoubiznisu už v roku 2007, keď sa vyhladovala na kosť a svojou vyziabnutou postavou priťahovala pozornosť na každom kroku. Odvtedy síce vydala zopár singlov, no výraznejšie sa jej presadiť nepodarilo. Vrhla sa preto do „vylepšovania“ svojho zovňajšku. Medzičasom podstúpila plastiku nosa a jej pery nadobúdajú tvar kačacieho zobáka. Plavovláska sa pritom o fotografie svojej plastikovej tváre pravidelne delí prostredníctvom sociálnych sietí.

Matka Olivia drží nad dcérou ochrannú ruku a snaží sa jej pomáhať zo všetkých síl. Ona však, paradoxne, mamin úspech vníma ako bremeno. „Ako dcéra tak slávnej ženy som vyrastala pod veľkým tlakom. Nemala som normálne detstvo ani priestor, aby som robila chyby a šla vlastnou cestou, pretože ma každý sledoval,“ prezradila Chloe v otvorenej spovedi pre austrálsky magazín. Zároveň sa priznala k nadmernému požívaniu alkoholu a k závislosti na drogách. Otáznym teda zostáva, či sa napriek mladému veku od svojich vnútorných démonov vôbec niekedy oslobodí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu