Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálne zmyselné VIDEO: Dráždivá sexica sa oddáva vlnám - úplne nahá!

Jehane-Marie Paris v dráždivom videu predviedla zmyselné hrátky vo vlnách aj úplne nahé krivky. Zobraziť galériu (13)
Jehane-Marie Paris v dráždivom videu predviedla zmyselné hrátky vo vlnách aj úplne nahé krivky. (Zdroj: DSTLD jeans, Treats!)

LOS ANGELES - Pastva pre oči! Aj tak by sa dali opísať čiernobiele zábery pre istú reklamnú kampaň očami milovníkov ľahkej erotiky. Hlavnou aktérkou je tentoraz len 21-ročná kráska Jehane-Marie Paris prezývaná Gigi. Na pobreží vystavila aj najintímnejšie partie, aby sa odovzdala prírodnému živlu aj mocným mužským ramenám.

Toľko sexepílu pokope sa len tak nevidí! Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že vyše dvojminútové video vyjadruje neuveriteľnú blízkosť muža a ženy, skutočný podtext vás zaručene prekvapí. Jehane-Marie Paris totiž prepožičala svoje výstavné krivky istej módnej značke, aby v spolupráci s magazínom Treats! nakrútila a nafotila dráždivú reklamnú kampaň pre džínsy. Romantické prostredie a Evino rúcho sa skĺbili v neuveriteľný sexuálny náboj, veď posúďte sami.

Aj keď Gigi spolu s dobre stavaným modelom dorazí na skalnaté pobrežie oblečená, premočené džínsy a biely top postupne putuje z jej tela dole. Plavovláska tak neváha oku kamery odhaliť svoje okrúhle vnady, dokonalo ploché bruško či sexi zadoček. Zmyselné dotyky polonahého svalovca pritom naznačujú, že by sa na „niečo viac“ prehovárať nenechal.

Gigi sa modelingu venuje už od svojich štrnástich rokov, kedy získala prvú oficiálnu zákazku. Svetové móla a pózovanie pred objektívom – to všetko jej učarovalo už pri prvej návšteve babičky v New Yorku. Vzhľadom na svoj vek má brilantnú kariéru ešte takpovediac pred sebou, no pribúdajúce roky zrejme nebude zvládať ľahko. „Takýto je to pocit, keď máte konečne 21,“ okomentovala fotku, na ktorej sa v deň prekročenia prahu dospelosti tvári poriadne kyslo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu