Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto dcéram neraďte: Prsnatá Britka sa lieči z depresií veľmi nemravným spôsobom

Vskutku originálny spôsob, ako sa vyliečiť z choroby Zobraziť galériu (3)
Vskutku originálny spôsob, ako sa vyliečiť z choroby (Zdroj: profimedia.sk)

STOKE-ON-TRENT - Depresie, strach a nervozita! Presne tak sa cítila na škole malá Rosie. Dnes už to však neplatí. Zo škaredého káčatka sa vykľula nádherná labuť. Aspoň si to myslia, majitelia pánskych časopisov, ktorí ju teraz obsadzujú do role modelky! Traumu prekonala tak, že sa jednoducho vyzlečie pred fotoaparátom. So svojimi trojkami sa teraz z časopisov usmieva na tisícky mužov.

21-ročnú Rosie Doherty z Anglicka zachránili erotické fotografie pred panikou a úzkosťou zo školských lavíc. Na škole navyše trpela posmeškami za to, že nemá žiadne prsia. Dnes s peknými trojkami ohuruje pánov vo vychytených časopisoch a má sa dobre.

Toto dcéram neraďte: Prsnatá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jej problémy z mladosti vyvrcholili tým, že prestala chodiť do školy. "Keď som mala 12, všetky už mali prsia okrem mňa. Dievčatá sa mi za to posmievali," povedala pre britské noviny.

Na prvý pohľad sa možno zdá, že tento problém je pre mnohé dievčiny bežný a ničím nezaujímavý. No Rosie z toho mala obrovské ťažkosti. "Vôbec som si školu neužila, nemala som žiadne sebavedomie a nechcela som sa stýkať so žiadnymi ľuďmi. Dospelo to k tomu, že som mame povedala, že do školy viac nejdem," dodáva so smútkom.

Toto dcéram neraďte: Prsnatá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď sa však jej vek preklápal cez 18 rokov, začala nadobúdať kypré tvary. Rozhodla sa, že sa dá na modeling a svoje fotky rozoslala do redakcií známych časopisov. Nakoniec jej to vyšlo. Ako sama tvrdí, oponuje feministkám, ktoré pohŕdajú ženami z pánskych magazínov. Jej to naopak dodáva silu a umožňuje žiť oveľa krajší život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu