Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Táto Misska uchvátila celý svet: Medzi vychrtlinami sexi krivky venuše!

Mekayla Diehl na súťaži Miss USA síce neuspela, no svojimi krivkami očarila celý svet. Zobraziť galériu (11)
Mekayla Diehl na súťaži Miss USA síce neuspela, no svojimi krivkami očarila celý svet. (Zdroj: Facebook)

LOUISIANA – Vyvolala hotovú senzáciu! Zatiaľ čo v našich končinách sa súťaže krásy už netešia takej popularite ako kedysi, za veľkou mlákou ide stále o prestížnu udalosť. Tento ročník síce vyhrala kráska so superštíhlym telom, no tú zatienila iná súťažiaca. Mekayla Diehl (25) ako jediná finalistka predviedla krivky skutočnej ženy.

Nakoniec tromfla úplne všetky! O misskách je dobre známe, že týždne pred veľkým finále poctivo diétujú a tvrdo pracujú na svojich krivkách v posilňovni. Táto tortúra však vonkoncom netrápila úradujúcu Miss Indiana, ktorá sa prezentovala výnimočne ženskou líniou. Ako jediná súťažiaca zaoblená v tých správnych partiách vytŕčala z radu a získala si mimoriadne veľké sympatie. A to aj napriek tomu, že sa do top desiatky ani neprebojovala.

Čerstvou držiteľkou titulu Miss USA sa stala Miss Nevada – Nia Sanchez. Podobne ako ostatné konkurentky, aj ona na javisku predviedla neuveriteľne krehkú postavu v plavkách. Tie pre súťaž navrhla bývalá Miss New York Kandice Pelletier a jedna súprava sa vyšplhala na sumu 225 dolárov. Paradoxne, plavky najviac zviditeľnili očarujúcu Mekaylu Diehl.

„Zábavné je, že bikiny mi dobre nesadli. Ľudia si to všimli a povedali mi to. Ale ak je to len jediné negatívum, potom to beriem. Myslím, že je to dobrá inšpirácia pre mnoho mladých dievčat,“ vyjadrila sa opálená venuša. Tá si od prispievateľov na sociálnych sieťach vyslúžila kvantum komplimentov za mimoriadne zdravé ženské tvary. Mnohé diskutujúce ju prirovnali k normálnemu telu, s ktorým sa dá stotožniť. Mekayla síce priznala, že aj ona musela na sebe popracovať, no prehnanej vychudnutosti sa úspešne vyhla a dnes nemôže byť spokojnejšia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu