Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zo sexi medičky Playmate roka: Nemala na školné, tak išla donaha!

Kennedy Summers nafotila dráždivé akty, aby si zaplatila štúdium medicíny. Nakoniec sa stala Playmate roka 2014. Zobraziť galériu (6)
Kennedy Summers nafotila dráždivé akty, aby si zaplatila štúdium medicíny. Nakoniec sa stala Playmate roka 2014. (Zdroj: kennedysummers.com)

LOS ANGELES – Krásna, inteligentná a úplne nahá v časopise! Na pohľad nezlučiteľná kombinácia, no Kennedy Summers (26) tvrdí, že je to čistá realita. Študentka medicíny, ktorá nezvládala platiť horibilné účty za vzdelanie, sa totiž rozhodla, že si privyrobí ukážkovým telom. A táto svojská brigáda sa jej naozaj vyplatila – ku kope peňazí a novému autu dostala aj titul Playmate roka.

Podnikavá blondínka! Túžba po vzdelaní by síce nemala zachádzať do extrému, no Kennedy Summers sa chce stať plastickou chirurgičkou za každú cenu. Keďže sama nepochádza z majetnej rodiny, na zaplatenie školného si musela jednoducho zarobiť. Za pokladňou či pri dokladaní tovaru by ste ju však rozhodne nenašli. Sexi študentka sa rozhodla speňažiť to, čím ju obdarila príroda a svoje výstavné krivky prepožičala najznámejšiemu pánskemu magazínu. U zakladateľa Hugha Hefnera tak našla priam kráľovské zázemie.

Kennedy nafotila sériu aktov, pri ktorých ani len netušila, že jej zmenia život. Najskôr sa stala playmate mesiaca december 2013 a len nedávno bola vyhlásená za Playmate roka 2014. Na účet si tak pripísala stotisíc dolárov aj úplne nový kabriolet s plátennou strechou. Starosti so zaplatením školného sa akoby šmahom čarovného prútika vyparili a vo vyhliadke sú aj herecké ambície.

V januári 2014 začnem nakrúcať film s názvom Money, Money, Money, v ktorom mám hlavnú rolu. Herectvu sa venujem roky, takže som nadšená, že môžem odštartovať takou veľkou úlohou v tejto epickej snímke podľa skutočných udalostí!“ píše Kennedy na svojej oficiálnej webstránke. Či príprava tohto kinematografického počinu naozaj prebieha, celkom presne nevedno. Neprajníci jej však odporúčajú, aby sa radšej poobzerala po ponukách z pornopriemyslu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu