Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Paloma z Keď budeš moja po viac než 10 rokoch: Schudnutá tancuje pri tyči!

Pochudnutá Silvia Navarro sa po 13 rokoch od svojej kultovej úlohy Palomy rozhodla tancovať pri tyči. Zobraziť galériu (7)
Pochudnutá Silvia Navarro sa po 13 rokoch od svojej kultovej úlohy Palomy rozhodla tancovať pri tyči. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – Tomu sa hovorí obrovské prekvapenie! Keď sa Silvia Navarro (35) vryla do sŕdc aj slovenským divákom pri televíznych obrazovkách, patrila k temperamentným dvadsiatničkám s ukážkovým telom. S odstupom času by bežný fanúšik čakal, že sa u nej dočká skôr úloh pre vyzretejšie dámy. Hrdinka telenoviel má však ďaleko vyššie ambície – vrhla sa na tanec pri tyči.

Pribudnuté roky nezaprie, no duchom nestarne! Hoci sa Silvia Navarro blysla v celej rade úspešných latinsko-amerických seriálov, slovenským divákom najviac utkvela v pamäti ako plantážnička Paloma z telenovely Keď budeš moja. Od začiatku nakrúcania síce už ubehlo trinásť rokov, no herečka sa náročných úloh nevzdáva. V najnovšom projekte stvárni lolitku tancujúcu pri tyči.

Aj keď Silvia v septembri oslávi už 36. narodeniny, fyzicky sa cíti ako študentka. Už niekoľko týždňov sa totiž venuje čoraz obľúbenejšej aktivite zvanej pole dance. Vďaka nej pôsobí mimoriadne štíhlym dojmom, no rozhodne nejde len o vlastné potešenie. Mexická kráska totiž kývla na hlavnú rolu v seriáli Moje srdce je tvoje. Hrdinka Ana bude tancovať pri tyči, čo jej predstaviteľku donútilo navštevovať kurz pod dohľadom odborníka.

„Snažila som natrénovať pole dance – mám tréningy tanca pri tyči každý deň,“ nechala sa Silvia počuť počas tlačovej konferencie, pri ktorej aj čo-to predviedla zo svojho novonadobudnutého umenia. A čo hovorí na svoju novú úlohu? „Som veľmi šťastná a nadšená. Pre mňa to bolo veľké prekvapenie, celý tento rok prišiel s veľkými projektmi,“ neskrývala televízna hviezda svoju radosť. Ostáva teda len dúfať, že prípadné modriny na nohách z tancovania ľutovať nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu