Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kultová Rosalinda má aj po 40-tke hviezdnu formu: Nádherná ako zamladi!

Speváčka a herečka Thalía sa dočkala hviezdy na Hollywoodskom chodníku slávy. Aj po štyridsiatke ohuruje krásou ako za čias Rosalindy. Zobraziť galériu (14)
Speváčka a herečka Thalía sa dočkala hviezdy na Hollywoodskom chodníku slávy. Aj po štyridsiatke ohuruje krásou ako za čias Rosalindy. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Prekypuje krásou a šťastím! Odkedy sa speváčka a herečka Thalía (42) zhostila úlohy Rosalindy v rovnomennej telenovele, uplynulo už úctyhodných 14 rokov. Mexická krásavica sa však za ten čas príliš nezmenila. Aj po prekročení prahu štyridsiatky vyžaruje niekdajší šarm a tento týždeň sa dokonca dočkala fenomenálneho úspechu.

Zreje ako víno! Hoci po niektorých hrdinkách známych telenoviel z Latinskej Ameriky sa akoby zľahla zem, Thalía patrí ku skutočne zaujímavým výnimkám. Nielenže je stále rovnako krásna a pribúdajúce roky sa na nej nepodpisujú, no v kariére žne jeden úspech za druhým. Pred pár dňami ozdobila Hollywoodsky chodník slávy, kde sa slávnostne doslova pomaznala s vlastnou hviezdou. A vyzerala pri tom fantasticky, veď posúďte sami.

Rodáčka z Mexika si to na špeciálnu príležitosť namierila v krátkych šatách s hlbokým výstrihom, v ktorých dokonale predviedla všetky svoje pôvaby. Aj ako štyridsiatnička sa totiž stále pýši postavičkou ako lusk a nestarnúcou tvárou. Po jej boku, samozrejme, nechýbala zákonná polovička. Tou je hudobný mogul Tommy Mottola (64), ktorý zaručene nemalou mierou prispel k Thalíiným triumfom na domácej pôde aj v zahraničí.

Medzi hviezdou svetového formátu a jej manželom je síce značný vekový rozdiel, no dvojica žije už 13 rokov v harmonickom zväzku. Z neho pochádzajú dve ratolesti – dcéra Sabrina Sakae a syn Matthew Alejandro. Thalía má za sebou bohatú televíznu kariéru a na konte celkovo až trinásť albumov. K jej hviezde na Hollywoodskom chodníku slávy najvýznamnejšie prispelo zrejme nedávne turné s názvom The VIVA! Tour, ktoré malo aj v Severnej Amerike mimoriadne pozitívne ohlasy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu