Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Len pre silné žalúdky: Nechutná Gaga sa nechala ovracať pred tisíckami fanúšikov!

Lady Gaga prekročila hranicu všetkých nechutností a nechala sa ovracať priamo na pódiu. Zobraziť galériu (15)
Lady Gaga prekročila hranicu všetkých nechutností a nechala sa ovracať priamo na pódiu. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Absolútne morálne dno! Hoci sa o Lady Gage (27) povráva, že v rámci odvážnych vystúpení už svojich priaznivcov nemá čím prekvapiť, v ich očiach dokázala podliezť aj tú najnižšiu latku ľudskej dôstojnosti. Priamo na pódiu búšila do bicích nástrojov ako v tranze a vzápätí sa nechala ovracať zeleným slizom.

Fuj, to je ale nechutné! Aj takéto reakcie vyvolala Lady Gaga na svojom nedávnom koncerte, na ktorý si pozvala špeciálneho dámskeho hosťa. V minulosti zvykla vyvolať rozruch vyzliekaním sa donaha, no takúto formu „umenia“ už zrejme vníma ako prežitok. Rozhodla sa preto pre inováciu v podobe spolupráce s kontroverznou Millie Brown. A z ich výsledku sa doslova obracia žalúdok.

Millie je v umeleckých kruhoch známa tým, že požíva tekutiny rôznych farieb. Vzápätí sa nakloní nad plátno a začne vracať, čím podľa jej slov vytvára jedinečné obrazce. To, čo predviedla na istom hudobnom festivale po boku Lady Gaga, však s umením veľa spoločného nemá. Keď speváčka sedela za bicími nástrojmi a udierala do nich ako pomätená, pristúpila k nej profesionálna „vracačka“. Najskôr sa napila zelenej tekutiny, potom si strčila prsty do krku a obsah svojho žalúdka vyvrhla rovno na hudobníčku.

K incidentu došlo počas skladby Swine, kedy sa Lady Gaga snažila prehovoriť do duše svojich obdivovateľov. „Si iba prasa v ľudskom tele,“ neustále opakovala v refréne. Aby toho nebolo málo, nakoniec sa obe ženy vyštverali na obrovské pohyblivé prasa, kde svoju šokujúcu šou dokončili. Rodičia sa však právom pýtajú, kam zmizli aj posledné štipky zábran u excentrickej divošky.

Ovracaná Lady Gaga


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu