Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lady Gaga opäť nahá na webe: Takto zo seba zmývala zvratky!

Potetovaná Lady Gaga si užíva kúpeľ po tom, čo sa nechala ovracať počas kontroverzného vystúpenia. O nahé telo sa podelila prostredníctvom svojej webstránky. Zobraziť galériu (14)
Potetovaná Lady Gaga si užíva kúpeľ po tom, čo sa nechala ovracať počas kontroverzného vystúpenia. O nahé telo sa podelila prostredníctvom svojej webstránky. (Zdroj: littlemonsters.com)

LOS ANGELES – Jej súkromie nie je tabu! Už v nedeľu sme vás na Topkách informovali, že Lady Gaga (27) definitívne pošliapala všetky morálne zábrany a priamo počas koncertu sa nechala ovracať. Fanúšikovia však nezostali ukrátení ani o to, čo sa dialo po skončení kontroverznej šou. Speváčka sa podelila o záber, na ktorom si z nahého tela zmýva nechutné zvratky.

Zmyla zo seba všetku špinu! Po dlhšom čase sa speváčke Lady Gaga podarilo vyvolať obrovský rozruch, keď sa počas minulotýždňového vystúpenia ukázala v novom, nechutnejšom svetle. Za výdatnej pomoci svojráznej umelkyne Millie Brown sa totiž nechala ovracať niečím, čo na prvý pohľad pripomínalo žabí sliz nášho kultového Majstra N. Niet sa preto čo čudovať, že excentrická hviezda po skončení šou zatúžila po horúcej vode vo vani. Do kúpeľne si však prizvala fotografa, aby jej pomohol zachytiť potetované telo bez šiat.

Keďže Lady Gaga v mene vlastného fenoménu ArtPop skončila nielen ovracaná, ale aj poriadne špinavá na tvári, voda v jej vani bola okamžite zakalená. Zaujímavosťou je ale fakt, že hudobníčka sa naštylizovala tak, aby jej nevykúkali žiadne intímne partie – len obrys pozadia. Tie najpikantnejšie pózy si tak zrejme ešte stále necháva pre javisko a objektívy vychytených fotografov.

„Páčil sa mi každý okamih s tebou, Austin. Včerajšia šou mi ozdravila dušu. Osloboďte samých seba od všetkých očakávaní. Buďte slobodní,“ hlása Lady Gaga prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky. Presne tento kanál použila aj na to, aby zverejnila fotku z kúpeľne. A čo si popová ikona na svojich obdivovateľoch najviac cení? „Milujem svojich fanúšikov, pretože mi dovolia byť samou sebou a nastarajú sa o to, čo hovoria ostatní,“ nadchýnala sa pred burácajúcim davom. Ako sa teda zdá, popularitu si vybudovala na naozaj nepriestrelných základoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu