Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Televízna reportérka zatúžila po zmene: Plastikami si znetvorila tvár!

Televízna reportérka z Južnej Kórey šokovala svet drasticky zmenenou tvárou po plastikách. Zobraziť galériu (5)
Televízna reportérka z Južnej Kórey šokovala svet drasticky zmenenou tvárou po plastikách. (Zdroj: indiatoday.intoday.in)

JUŽNÁ KÓREA – Tá sa teda doriadila! Smutný fakt, že kult plastických operácií ovládol už aj svet televíznych kamier, nie je nijakým tajomstvom. Nad procedúrami, ktoré podstúpila istá mladá a sympatická redaktorka, však zostáva rozum stáť. Zatúžila po srdiečkovom type tváre, no finálny výsledok zákrokov vyráža dych.

Kam sa podela jej súdnosť? O Južnej Kórei sa otvorene hovorí ako o krajine, kde plastická chirurgia doslova prekvitá. Invazívne zásahy do oblasti tváre sú najviac populárne najmä medzi ženami vo veku od 19 do 49 rokov, ktoré sa snažia svoj zovňajšok priblížiť obrazu dám zo západnej polovice sveta. Nájdu sa však medzi nimi aj odstrašujúce príklady, ako by premeny rozhodne dopadnúť nemali. Stačí sa pozrieť na zábery reportérky pracujúcej pre juhokórejský televízny kanál.

Redaktorka podstúpila vskutku drastické zásahy predovšetkým v oblasti sánky. Vďaka viacerým modeláciám tak teraz nosí výraznú špicatú bradu vo „véčkovom“ tvare. Informáciu a fotografie priniesli viaceré zahraničné médiá, no meno zúboženej dievčiny sa nikde nespomína. Brunetka pritom na záberoch pred operáciami vyzerá prirodzene a veľmi sympaticky. Drvivá väčšina prispievateľov v internetových diskusiách sa zhoduje, že žiadna práca plastických chirurgov nebola potrebná.

„Ona naozaj nevie, čo je skutočná krása,“ znie jeden z mnohých príspevkov. V podobnom duchu sa však nesú aj ďalšie: „Prosím, povedzte mi niekto, že je to digitálne upravené.“ Na škodu samotnej televíznej hviezdy ide o nie práve oku lahodiacu realitu, ktorá sa už nedá vrátiť späť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu