Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tragédia v hudobnom svete: Hviezdneho speváka (†25) našli MŔTVEHO v jeho byte!

Spevák Moonbin mal iba 25 rokov.
Spevák Moonbin mal iba 25 rokov. (Zdroj: pixabay)

SOUL - Fanúšikov K-POPu zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku len 25-rokov zomrel hviezdny spevák, herec, tanečník a model Moonbin. Včera ho našli mŕtveho v jeho byte!

Bezvládne telo len 25-ročného speváka známeho pod menom Moonbin, našli včera o 20:10 v jeho byte v Gangnam-gu v Soule, uviedla juhokórejská polícia. Našli ho po tom, čo sa nedostavil na skúšky. O jeho smrti informovala nahrávacia spoločnosť Astro Fangaio Music na sociálnej sieti Instagram.

„Aj keď sa to nedá porovnať so smútkom pozostalých, ktorí prišli o milovaného syna a brata, členovia Astro, ako aj naši kolegovia z Fantagaio, umelci a vedúci pracovníci, hlboko smútia za zosnulým,“ informovali na sociálnej sieti s tým, že pohreb sa bude konať v tichosti za účasti jeho priateľov, rodiny a kolegov. 

Moonbin bol starším bratom K-POPovej hviezdy Moon Sua z dievčenskej skupiny Billie. V roku 2019 si dal zo zdravotných dôvodov od hudby prestávku, no vo roku 2020 sa na scénu opäť vrátil a 4. januára vydal aj nový album. Česť jeho pamiatke! 

Viac o téme: Moonbin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu