Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rachel Frederickson schudla 70 kíl: Vyziabnutá zhrabla štvrť milióna!

Rachel Frederickson pred začiatkom chudnutia a na konci šou, kedy podvýživená zhrabla rozprávkovú výhru. Zobraziť galériu (8)
Rachel Frederickson pred začiatkom chudnutia a na konci šou, kedy podvýživená zhrabla rozprávkovú výhru. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Drastická premena pred kamerami! Aj tak by sa dala opísať snaha schudnúť, ktorá dvadsiatničke menom Rachel Frederickson vyniesla za veľkou mlákou slušný balík peňazí. Túžba po výhre však kedysi vypapanú bacuľku dohnala do ozajstného extrému. Dnes váži sotva 48 kíl a počas náročnej súťaže opticky zostarla o dve desaťročia.

Stála jej všetka tá námaha a drina za to? Reality šou s názvom The Biggest Loser sa za veľkou mlákou nakrúca už celých desať rokov a na televíznych obrazovkách sa stále teší mimoriadnej obľube. Jej cieľom je totiž motivovať obéznych Američanov k tomu, aby presedlali na zdravší životný štýl a zbavili sa nadváhy, ktorá vedie k civilizačným chorobám. Posledná sezóna s veľmi vyrovnanými súpermi však nastolila prekvapivú otázku. Je suma 250 tisíc dolárov dostatočným dôvodom na to, aby víťazku priviedla k podvýžive?

Ak by sme spomínanú cifru prerátali na našu starú menu, teda slovenské koruny, o Rachel Frederickson by sa bezpochyby dalo hovoriť ako o novej šťastnej milionárke. Brunetka do nesmierne náročného chudnúceho programu vstupovala s pôvodnou hmotnosťou 118 kilogramov, no počas trvania šou zaťala zuby a zhodila neuveriteľných 60% svojej váhy. Triumf jej zabezpečilo číslo 47,6 kilogramu, čo pri jej výške 165 centimetrov jednoznačne ukazuje na podvýživu.

Kontroverzné finále celej šou sa nezaobišlo bez uštipačných a kritických poznámok od širokej verejnosti. Rachel však každého ubezpečuje, že je zdravá a jej zovňajšok je výsledkom tvrdej práce na sebe samej: „Myslím, že na mojej ceste som našla osobu, ktorou chcem byť, takže pre mňa je to o životnom štýle. Nikdy predtým som sa takto skvele necítila.“ Jej drastické chudnutie má však minimálne jednu tienistú stránku, ktorú víťazka zrejme nedomyslela. Rachel už na prvý pohľad viditeľne zostarla a namiesto 24-ročnej krásky pripomína skôr vyziabnutú štyridsiatku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu