Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tvár samá plastika, ale vek neuhádnete: O takejto forme babky iba snívajú!

Mamie Van Doren si vďaka plastikám osemdesiatku na krku nepripúšťa. Zobraziť galériu (3)
Mamie Van Doren si vďaka plastikám osemdesiatku na krku nepripúšťa. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ani v dôchodcovskom veku do starého železa zďaleka nepatrí! Hoci Mamie Van Doren tento mesiac oslávila už neuveriteľné 83. narodeniny, medzi smotánkou sa stále cíti ako doma. Vďaka početným plastikám si totiž uchováva relatívne sviežu tvár a zovňajškom stále vyráža dych. Veď posúďte sami.

Svojej povesti sexbomby nezostáva nič dlžná! Zatiaľ čo mnohé jej rovesníčky trávia jeseň života utiahnuté v súkromí, Mamie Van Doren doslova prekypuje elánom. Do veľkej miery za to vďačí vyumelkovanému zovňajšku, ktorý jej už na prvý pohľad uberá celé desaťročia. Herečka, modelka a speváčka síce do plastických operácií investovala tisícky eur, no vyše osemdesiatročnú babičku by v nej zaručene nikto nehľadal.

Mamie si napriek ôsmim krížikom na chrbte stále pestuje dlhé pramene vlasov vo farbe platinovej blond. V jej veku je to síce neprirodzené, no na tvári by ste akékoľvek hlbšie vrásky hľadali márne. Plavovláska má navyše stále plné pery nafúknuté výplňami a do objektívov sa usmieva so snehobielym umelým chrupom.

Vitálna veteránka sa na výslní popularity držala od päťdesiatych rokov minulého storočia. Medzi áčkovými hollywoodskymi hviezdami bola známa svojou prelietavosťou, vďaka ktorej sa stihla až päťkrát vydať. Jedinou ambíciou, ktorá pre ňu navždy zostane iba snom, je vyrovnať sa sláve ospevovanej konkurentky Marilyn Monroe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu