Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dylanovi z Beverly Hills ťahá na 50: Strhaná tvár, mužné telo a krásna milenka!

Luke Perry pred 50-tkou ukázal telo v bermudách aj svoju priateľku. Zobraziť galériu (4)
Luke Perry pred 50-tkou ukázal telo v bermudách aj svoju priateľku. (Zdroj: isifa)

BORA BORA – Nie je to také zlé! Už keď sa Luke Perry (47) zhostil úlohy v kultovom seriáli Beverly Hills 90210, patril medzi búrlivákov, ktorí majú tínedžerské časy dávno za sebou. Dnes sa pomalými krokmi blíži k prahu päťdesiatky a roky žúrovania sa výrazne podpísali na jeho tvári. Herec sa však udržiava vo forme a po boku má fešnú priateľku.

Stále na to má! Aj keď Luke Perry predstavoval najstaršieho člena partie priateľov zo štvrte Beverly Hills, okamžite sa stal idolom miliónov dievčat vo všetkých kútoch sveta. Od jeho účinkovania v obľúbenom projekte už uplynuli viac než dve desaťročia a seriálový Dylan si vychutnáva život v ústraní. Tento týždeň sa však v destinácii Bora Bora podujal na charitatívnu aktivitu a okrem hrudníka bez košele ukázal aj svoju súčasnú partnerku.

Luke na vyhriatu pláž dorazil, aby slávnostne vypustil do mora korytnačku. Nahodený len v bermudách síce zanechával dojem ako po preflámovanej noci, no jeho vráskavú tvár so strniskom a strapaté vlasy vyvažovalo ukážkové telo. Pozvaných fotografov tentoraz zaujala aj jeho dámska spoločnosť vo veľkom plážovom klobúku, ktorá pod šatami skrývala bikiny a v nich postavičku ako lusk.

Keďže sa Luke už práci pred kamerou toľko nevenuje, nezvykne ani vysedávať pred televízorom. Na americké zábavné programy má totiž svoj vyhranený názor. „Tie somariny okolo toho, kto s kým spáva a Skutočné paničky z hocikadiaľ – ja na to kašlem. Skoncoval som aj so súťažami, už nikde nehlasujem. Žiadna Superstar, žiadny Hlas, nič!“ zaujal herec rázny postoj v rozhovore pre People. A aká šou by ho vlastne potešila? „Chcem, aby ľudia v tejto krajine ašpirovali aj na niečo iné ako spev, tanec a herectvo. Kde je veda, kde je matematika? Majme šou, kto je najlepší vedecký študent Ameriky!“ hlásal Luke osvetu v spomínanom interview.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu