Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ewa Farna už nie je jaternica: Toto je parádna zmena!

Ewa Farna v novom roku opeknela. Zobraziť galériu (7)
Ewa Farna v novom roku opeknela.

VARŠAVA - Je z nej kočka! Ewa Farna (20) sa minulý rok predstavila ako porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar. Ako jediná žena z trojice odborníkov chcela byť za parádnicu a obliekala sa najmä do zvodných minišiat. Tie však len zbytočne upozorňovali na jej kyprú postavu. Zdá sa však, že speváčke sa podarilo nadbytočných kíl zbaviť. Aktuálne totiž vyzerá oveľa lepšie a jej tvárička už nie je taká bucľatá ako pred niekoľkými mesiacmi.

Úplne iná! Ewa Farna počas minuloročného účinkovania v Česko Slovenskej SuperStar nijako nemaskovala kilá navyše. Kyprú postavu navliekala do obtiahnutých modelov a zo svojho veľkého zadku si robila srandu. 

Zároveň však pre médiá priznala, že krivky takýchto rozmerov ešte nikdy nemala. Rozhodla sa preto, že s nimi zatočí. Jej najnovšie fotografie totiž vyzerajú úplne inak. Kým ostatní lamentujú nad povianočnými kilami, Ewa sa chváli schudnutou figúrou. Aj jej tvár zoštíhlela. 

Ktovie, či je za tým aj účasť v porote pripravovaného poľského X Factoru. Možno s odstupom času speváčka uznala, že pred kamerami je lepšie mať o pár tukových vankúšikov menej. Snáď však aj pri chudnutí bude vedieť, kedy prestať. Kostru z nej totiž nikto nechce...

Ewa Farna teraz vyzerá naozaj dobre.
Zobraziť galériu (7)
Ewa Farna teraz vyzerá naozaj dobre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu