Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Prasklo to! Ewa Farna zo SuperStar má nového milenca, zbalila vlasatého kolegu

Ewa Farna tvorí pár so svojím dlhoročným gitaristom Martinom Chobotom. Zobraziť galériu (7)
Ewa Farna tvorí pár so svojím dlhoročným gitaristom Martinom Chobotom.

VARŠAVA - Nachytali ich! Ewa Farna (20) bola ostatné dva roky oficiálne bez partnera. Počas porotcovania v SuperStar mala podozrivo blízko k finalistovi Štefanovi Pčelárovi (25). Mladý Nitran však na dlho jej srdce nezískal. Približne pred týždňom totiž speváčka informovala svojich fanúšikov, že v Poľsku bola odfotená so svojím novým priateľom. Jeho meno ale nespomenula. Dnes už je jasné, kto to je. Tmavovláska sa zamilovala do svojho kučeravého gitaristu Martina Chobota (24). Ten pritom na pódiách stojí po jej boku už 4 roky...

A je to vonku! Ewa Farna má jednoducho slabosť pre hudobníkov. Kedysi chodila s gitaristom Marcusom Tranom, potom so spevákom Tomášom Klusom a počas SuperStar flirtovala so súťažiacim Štefanom Pčelárom. Aktuálne ale u tmavovlásky opäť vyhráva gitara - randí totiž s Martinom Chobotom zo svojej vlastnej kapely, ktorý hrá práve na tento nástroj.

Kučeravý sympaťák ju pritom na koncertoch doprevádza už viac ako štyri roky. Iskra však podľa Ewiných slov preskočila len nedávno. „V spojení s tým, že môjmu čerstvému vzťahu bola udelená tá smola byť na paparazzi fotkách, chcela by som vás o tom informovať ako prvá,” napísala si približne pred týždňom speváčka na fanúšikovskú stránku na Facebooku.

Dvojica si totiž nedávno dopriala rande v uliciach Varšavy, na ktorom nechýbali ani dotyky a bozky. A keďže je Farnej popularita v Poľsku obrovská, zamilovaný párik neušiel pozornosti tamojších novinárov. Ich partnerský vzťah tak vyplával na povrch.

Pri prehliadaní jej fotografií na sociálnej sieti však vidno isté túlenie ku gitaristovi už na snímke z minuloročného Silvestra. „Objatie s Martinom, super,” všimla si vtedy jedna z poľských fanúšičiek. Tento postreh nechala speváčka bez komentára.

Ewa Farna sa spolu so svojou novou láskou a aj celou kapelou predstaví tiež na Slovensku. Lístky na bratislavský (18.11) a popradský (23.11) koncert nájdete v sieti predpredaj.sk.

Fotografia zo Silvestra 2012: Poloha Ewinej ruky je jednoznačná.
Zobraziť galériu (7)
Fotografia zo Silvestra 2012: Poloha Ewinej ruky je jednoznačná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu