Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fešák Brad Pitt včera oslávil 50-tku: Neuveríte, akú „hlúposť“ dostal od Angeliny!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Na darčeky má naozaj zvláštny vkus! Hoci sa nedávno špekulovalo, že Angelina Jolie (38) kúpila partnerovi Bradovi Pittovi ostrov v tvare srdca, najnovšie stavila na milostný trojuholník. Hollywoodsky Casanova síce oslavoval významné jubileum, no od svojej milovanej sa dočkal poriadnej dávky irónie.

Žiaden luxus, ale gesto zakopania vojnovej sekery! Aj keď sa päťdesiatka radí k výnimočným míľnikom života spojeným s pompéznou oslavou, Brad Pitt sa musel zaobísť bez všetkých ceremónií aj hriešne drahých darov. Minimálne zo strany milovanej Angeliny Jolie, ktorá sa rozhodla pre prezent z netradičného súdka. Polovičke totiž k okrúhlej päťdesiatke venovala podpísaný plagát Mikea Tysona.

Na celom dare by za normálnych okolností nebolo nič zvláštne, keby profesionálny boxer na dôchodku a americký herec kedysi nepredstavovali sokov v láske. Čokoládový športovec mal totiž problémy v manželstve s herečkou Robin Givens, ktoré Brad dokázal šikovne využiť. Mike si doteraz drží v pamäti incident, pri ktorom čakal na schôdzku s Robin. No keď tá prifrčala na svojom luxusnom vozidle, zo strany spolujazdca vystúpil mladý a sebavedomý krásavec – Pitt. Tyson sa vtedy dušoval, že mu to v živote poriadne spočíta. K naplneniu týchto vyhrážok z hnevu a žiarlivosti však, našťastie, nedošlo.

Keďže aj Angelina sa k svojmu miláčikovi dopracovala tak, že ho doslova uchmatla Jennifer Aniston, milostné trojuholníky ju zrejme fascinujú. Neváhala preto, a obrátila sa na Tysona s prosbou o podpis. Ten bol údajne veľmi milý a na svoj plagát napísal: „Ty, Brad! Stále sa mi páči tvoj vkus na ženy. Všetko najlepšie k 50-tke! Všetko dobré, Mike.“ Prominentná dvojica vraj nakoniec neskrývala nadšenie a bývalého boxera dokonca pozvala na vlastnú svadbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu