Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kostnatá Angelina si vydupala malú dcérku vo filme: To je ale krásny anjelik!

Angelina Jolie si do najnovšej snímky pretlačila maličkú dcérku Vivienne. Tá jej vyrobila veľmi roztomilé garde. Zobraziť galériu (13)
Angelina Jolie si do najnovšej snímky pretlačila maličkú dcérku Vivienne. Tá jej vyrobila veľmi roztomilé garde. (Zdroj: Disney)

LOS ANGELES – Roztomilý debut! Zatiaľ čo väčšina áčkových herečiek sa snaží svoje ratolesti pred prílišnou publicitou chrániť, Angelina Jolie (38) svojej biologickej dcérke už stihla vybaviť lukratívny kšeft. Pretlačila ju do vlastnej snímky, no spolutvorcovia ľutovať nemusia. Malá Vivienne je stelesnením nevinnosti a vyzerá ako malý anjelik s blonďavými kučierkami.

Obletovanou hviezdou už od plienok! Hoci sme na Angelinu Jolie zvyknutí ako na sexi agentku v akčných trhákoch, najnovšie svoju tvár a extrémne štíhle krivky prepožičala celovečernému filmu z dielne Walta Disneyho. V počine s názvom Vládkyňa zla si strihla hlavnú rolu a na výsledku sa podieľala aj producentsky. Niet sa preto čo čudovať, že v otázkach kastingu mala rozhodujúce slovo. A to jej umožnilo posunúť vlastnú dcérku pred kamery. Jej herecké začiatky pritom ani nemohli dopadnúť lepšie.

Vivienne mala v čase nakrúcania štyri roky a stvárnila princeznú Auroru v detskom veku. Na záberoch vo filme roztomilo špúli ústočká či radostne behá po lúke. Na vlastnú matku sa však v tomto prípade veľmi nepodobá. Už i tak vychudnutej Angeline maskéri zvýraznili lícne kosti a jej tvár doslova „zrohovateli“.

Zaujímavosťou je, že hollywoodska kráska sa spolu s partnerom Bradom Pittom nikdy netajila tým, že si želajú, aby všetkých šesť detí kráčalo v ich šľapajách a stali sa z nich áčkoví herci. A akým argumentom si Angelina presadila biologickú dcérku po svojom boku? „Muselo to byť dieťa, ktoré ma má rado a nebálo sa mojich rohov, očí či pazúrov. Takže to musela byť Viv,“ nechala sa počuť známa brunetka v istom rozhovore. Ako sa teda zdá, o malej Vivienne budeme ešte veľa počuť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu