Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Neuveriteľný trapas Angeliny Jolie: Takúto hroznú tvár ešte nemala!

Angelina Jolie prekvapila na premiére viditeľnými fľakmi na tvári aj na tele. Zobraziť galériu (15)
Angelina Jolie prekvapila na premiére viditeľnými fľakmi na tvári aj na tele. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Mejkapová pohroma! Hoci Angelina Jolie (38) na červenom koberci vždy zaujme dokonalou úpravou, uplynulú noc sa strápnila na celej čiare. Už pri príchode na slávnostnú premiéru šokovala paparazzov zmachlenou tvárou a dekoltom. Výrazné biele fľaky zanechávali dojem, akoby vychytená herečka po ceste spadla do múky.

Aj majster tesár sa utne! Toto veľavravné úslovie očividne platí aj u áčkových hviezd spoza veľkej mláky, ktoré diktujú trendy a patria medzi uznávané ikony. O senzáciu sa totiž v pondelok večer postarala očarujúca Angelina Jolie po boku partnera Brada Pitta. Dvojica si vo Veľkom jablku vyrazila na premiéru snímky The Normal Heart. Už od prvého okamihu pri vystupovaní z limuzíny však brunetka pútala väčšiu pozornosť než inokedy. Vďačila za to totálne spackanému líčeniu.

Angelina si to do kina namierila vo svojej obľúbenej čiernej farbe. Kokteilové šaty a lodičky s remienkom nechali vyniknúť jej štíhlej postave, no tú tentoraz zatienili viditeľné biele fľaky v oblasti sánky, čela, dekoltu aj ramien. Vizážisti sa zrejme snažili o bezchybnú pokožku, ale matka šiestich detí vyzerala ako dcéra mlynára. Niet sa preto čo čudovať, že výslednými zábermi dnes zaplnila všetky svetové denníky.

Brad sa do svojej súčasnej lásky zamiloval na prvý pohľad pred desiatimi rokmi, keď s ňou nakrúcal akčný film Pán a pani Smithovci. Odvtedy sa prominentný pár na jednom plátne neobjavil, no to sa zrejme čoskoro zmení. „Premýšľame o tom,“ prezradila Angelina na margo spolupráce s Pittom pred pár dňami v Londýne. Zaujímavosťou je, že na celom projekte by sa mimoriadne štíhla siréna mala podieľať aj režisérsky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu