Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zladená Angelina Jolie: S Bradom Pittom ako cez kopirák!

Angelina Jolie s partnerom Bradom Pittom na odovzdávaní cien BAFTA 2014 Zobraziť galériu (5)
Angelina Jolie s partnerom Bradom Pittom na odovzdávaní cien BAFTA 2014 (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Tomu sa hovorí dokonale zladený pár! Hoci si Angelina Jolie (38) počas bežných dní na luxus nepotrpí, červený koberec zvykne ozdobiť noblesnou róbou. V rámci včerajšieho galavečera však urobila výnimku a rafinovane sa prispôsobila partnerovi Bradovi Pittovi (50). Z jej pánskeho štýlu kritikom aj fotografom doslova padali sánky.

Absolútna hviezda večera! Aj takých superlatívov sa dočkala Angelina Jolie, ktorá uplynulú noc zažiarila na udeľovaní cien BAFTA. Vychytené podujatie si užívala po boku dlhoročného partnera Brada Pitta, ktorý dorazil v jemu veľmi blízkom klasickom štýle. Kostýmom, bielou košeľou a motýlikom však tentoraz vypálila rybník konkurencii práve oslnivá herečka. Tá totiž stavila na pánsku eleganciu, čím si zabezpečila pozornosť okolia na celý večer.

Angelina na spoločenské podujatia síce zvyčajne volí elegantné róby z dielne Haute Couture, no tentoraz svoju krehkú figúru nechala vyniknúť v nohavicovom outfite. Ten bol s Bradovým oblekom zladený do najmenších detailov a prekvapoval svojou nápaditosťou. Navlas rovnaký materiál, riasená aplikácia na košeli, rozviazaný motýlik okolo krku či lakované topánky – to všetko podčiarkovalo dojem, že ostrieľaní herci jednoducho patria k sebe. Angelina si navyše vystačila s len výraznejším líčením očí a rozpustenými lokňami, vďaka čomu pôsobila maximálne šik.

Matka šiestich ratolestí je dlhodobo obviňovaná z anorexie, a preto si v snahe vylepšiť svoje krehké krivky najala osobného trénera. Ten si spoluprácu s ňou nevie vynachváliť. „Behom pár minút nášho stretnutia ma Angelina dostane do pohody. Ona je naozaj najväčší profesionál, ktorý sa drží pri zemi a keď je s vami, sústredí sa na vás. Nie je na telefóne, ani sa vám nepozerá cez plece,“ prezradil svoje výnimočne pozitívne dojmy Luke Hines. Ostáva len dúfať, že sa mu podarí Angelininu figúru aspoň mierne zaobliť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu