Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Angelina Jolie pred takmer 20 rokmi a teraz: Rozdiel vám vyrazí dych!

Angelina Jolie na zábere z roku 1995 a v súčasnosti Zobraziť galériu (17)
Angelina Jolie na zábere z roku 1995 a v súčasnosti (Zdroj: Elle)

LOS ANGELES – Zmenená na nepoznanie! Keď Angelina Jolie (38) na začiatku svojej závratnej kariéry skúšala šťastie v modelingu a neskôr aj na striebornom plátne, zrejme ani len netušila, že raz jej svet šoubiznisu ľahne k nohám. Výnimočným zovňajškom zaujala už ako sexi dvadsiatka, no z jej tváre i zvyšku tela sa s odstupom času stratil všetok tuk.

Je stále chudšia a chudšia! Plné zmyselné pery a veľké oči s uhrančivým pohľadom – to sú tie úchvatné črty, ktoré Angelinu Jolie vystrelili na výslnie a na vrchol šoubiznisového neba. No zatiaľ čo matka šiestich detí ešte donedávna stelesňovala mužské predstavy o ženskom sexepíle, dnes pripomína už len tieň. Stačí sa pozrieť, ako jej tvár vyzerala na zabudnutých zvodných fotkách z roku 1995 a s akým zovňajškom prekvapila na čerstvých čiernobielych záberoch.

Angelina sa odjakživa pýšila štíhlou figúrou, ktorú bez váhania predviedla aj pred takmer dvomi desaťročiami krátko po vydaní snímky Hackers. V októbri roku 1995 ju k spolupráci zlákal fotograf Marcel Indik, no výsledné fotografie akosi zapadli prachom. Svetlo sveta uzreli až dnes súčasne s herečkinými zábermi pre magazín Elle. Vyťažená celebrita, matka a filantropka má na nich mimoriadne chudú tvár s výraznými lícnymi kosťami. Zmena, akou jej vizáž prešla s odstupom času je priam dych vyrážajúca.

Hoci médiá kedysi vnímali vzťah Angeliny a Brada Pitta ako chvíľkové poblúznenie, dnes si jeden bez druhého nevedia predstaviť svoj život. A to i napriek tomu, že takto si to ani jeden z nich neplánoval. „Nikdy som si nemyslela, že budem mať deti, nikdy by som si nepomyslela, že budem zamilovaná, nikdy mi nenapadlo, že stretnem toho pravého,“ prekvapila hollywoodska diva svojou úprimnosťou v rozhovore pre Elle. Dnes sa snúbenci navzájom inšpirujú a predkladajú si výzvy, ktoré už čoskoro spečatia sobášom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu