Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Privátne FOTO 13-ročného syna Madonny: Aha, aký z neho rastie búrlivák!

Madonnin syn Rocco sa už vo veku 13-ich rokov pripravuje na hviezdnu dráhu a strúha jednu pózu za druhou. Zobraziť galériu (13)
Madonnin syn Rocco sa už vo veku 13-ich rokov pripravuje na hviezdnu dráhu a strúha jednu pózu za druhou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Jablko od stromu nepadlo ďaleko! Hoci stránky bulvárnych plátkov z Madonniných ratolestí doteraz zapĺňala predovšetkým dcéra Lourdes, vo veku 13 rokov sa o pozornosť hlási aj syn Rocco. Tínedžer totiž už teraz vystrkuje rožky a štylizuje sa do podoby budúceho lámača ženských sŕdc.

Hviezdne gény nezaprie! Nejeden tínedžer by fotky, na ktorých tancuje vedľa svojej 55-ročnej mamy, považoval za ošemetné až trápne. To však rozhodne neplatí v prípade, ak je tou mamou práve kráľovná popu a najúspešnejšia speváčka všetkých čias. Madonna má aj pred blížiacou sa šesťdesiatkou stále šmrnc a 13-ročný syn Rocco zrejme bude bez váhania kráčať v jej šľapajách. Pozrite, ako už teraz naberá rysy budúcej hviezdy.

Dospievajúci mladík si nedávno vyrazil s mamou na charitatívny výlet na Haiti, kde sa nevenoval len dobročinným povinnostiam. Súčasťou pobytu bola tiež párty, na ktorej si Rocco po boku hudobnej ikony vyhodil z kopýtka. Nechýbali pri tom grimasy či pohyby budúceho Casanovu v košeli s uvoľnenými gombíčkami. Na tínedžerovom internetovom profile však dominuje aj záber bez trička či moment náročného gymnastického kúska. Rocco totiž po vzore matky fyzickú prípravu nijako nezanedbáva a pravidelne podstupuje tréning v telocvični.

To, že Madonnu jej syn sprevádza na cestách po chudobných kútoch sveta, má nepopierateľne priaznivý vplyv na jeho výchovu. „V nemocniciach si vždy poviete 'Dokelu, ale mám šťastie!'“ týmito slovami Rocco nedávno prispel na svoj účet v sieti Twitter. Ostáva teda dúfať, že prostredie, v ktorom vyrastá, ho vyformuje v silnú a empatickú osobnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu