Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Madonna šokovala otrasnou plastikou: Syslie líca plné implantátov!

Madonna pri otváraní fitnescentra ohúrila postavou, no šokovala plastikovou tvárou. Zobraziť galériu (10)
Madonna pri otváraní fitnescentra ohúrila postavou, no šokovala plastikovou tvárou. (Zdroj: SITA)

BERLÍN – Nepozná mieru! Nie je nijakým tajomstvom, že Madonna (55) proti pribúdajúcim rokom bojuje všetkými dostupnými prostriedkami a nielen štíhlou figúrkou sa stále snaží pôsobiť ako tínedžerka. Početné úpravy tváre jej však začínajú prerastať cez hlavu. Naposledy prekvapila nafúknutými lícami, za ktoré vďačí implantátom.

Podobá sa na seba čoraz menej! Kráľovná popu sa na výslní hudobného neba udržiava už celé desaťročia a starobu odďaľuje nielen vo fitnescentre, ale aj pod rukami plastických chirurgov. Tento týždeň zavítala na nemeckú pôdu, kde otvárala ďalšiu z prevádzok svojej vlastnej siete posilňovní Hard Candy. Úsmevy síce rozdávala na všetky strany, no o prirodzenosti nemohlo byť ani reči.

Ako to u Madonny býva zvykom, aj tentoraz poukázala na svoju vyšportovanú figúru v extrémne tesných nohaviciach z čiernej kože. Postavičkou síce pripomínala dospievajúcu slečnu, no v tvári pôsobila skôr ako syseľ s poriadnymi zásobami potravy v lícach. Pri poslednom zákroku si totiž nechala implantovať výplne, vďaka ktorým je jej pleť vypnutá a vyhladená. Ak ale speváčka bude týmto smerom kráčať aj ďalej, už o pár rokov bude vyzerať ako exponát z múzea voskových figurín.

Zaujímavosťou je, že ešte donedávna Madonna ako prostriedok na dosiahnutie mladistvého zovňajšku ospevovala kozmetické produkty. Tak či onak, naháňanie ušlých rokov zatiaľ účinkuje aspoň na zajačika, ktorý k nej má najbližšie. Model Brahim Zaibat vydržal po boku hudobnej ikony už dva roky, vďaka čomu sa vraj dočkal zasnúbenia. „Vyzerala veľmi šťastne a nesnažila sa to udržať v tajnosti,“ prezradil zdroj zo stretnutia vyznávačov kabaly, kde Madonna uviedla svojho miláčika ako budúceho manžela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu