Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Madonna na webe ako prostitútka: Stlačené prsia a holý rozkrok v čipke!

Speváčka Madonna aj týždeň pred 56. narodeninami pretŕča intímne partie na webe. Zobraziť galériu (16)
Speváčka Madonna aj týždeň pred 56. narodeninami pretŕča intímne partie na webe. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Už naozaj nevie, čo so sebou? Hoci sa Madonna (55) sociálnym sieťam dlhý čas bránila, nakoniec si vytvorila viaceré kontá a pravidelne na nich prispieva fotkami zo súkromia. Tie však často hraničia s erotikou, ku ktorej by sa kráľovná popu znižovať naozaj nemusela. Pomaly jej ťahá na 60, no ona svoje intímne partie pretŕča na webe.

Dôstojnosť jej nič nehovorí! Zatiaľ čo mnohé jej rovesníčky starnú s eleganciou a gráciou, Madonna sa pozornosti jednoducho nevie nabažiť. Aj preto svoj účet na Instagrame neustále zaplavuje dráždivými momentkami zo súkromného života. Nahodená len v spodnej bielizni to však tento týždeň poriadne prehnala. V tesných korzetoch sa dráždivo vyprsila a ukázala aj nohavičky zarezané v rozkroku.

„Pripravujem sa na svoje narodeniny!“ napísala hudobná diva k fotke, ktorá ju zachytáva v čipkovaných nohavičkách. Tie toho síce veľa nezakrývajú, no ich nositeľke to očividne neprekážalo. Oveľa viac jej záležalo na kulisách v pozadí. „Áno, šaty vešiame do vane. Vďaka D&G,“ prispela speváčka ďalším komentárom na vysvetlenie. Zrejme sa nachádzala uprostred fotenia, na ktorom nechýbali luxusné kúsky od talianskeho módneho domu.

Zaujímavosťou je, že Madonna sa neštíti ani fotografií po náročných tréningoch, kedy jej telo dostáva zabrať. Spolu s upotenou tvárou nezabúda vystavovať stlačené vnady a čiarku medzi nimi. Zrejme sa stále cíti neuveriteľne mlado a myslí si, že na podobné zábery starnúcej päťdesiatničky sú fanúšikovia zvedaví. V skutočnosti však základňu jej priaznivcov tvoria už len tí, ktorí milujú jej hudbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu