Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Urážky v Smotánke majú dohru, Karel Gott zúri: Ja si zistím, či som ko*ot!

Karel Gott vyhlásil, že si aj bez Felixovej pomoci zistí pravdu o adresátovi jeho vulgárneho výroku. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott vyhlásil, že si aj bez Felixovej pomoci zistí pravdu o adresátovi jeho vulgárneho výroku.

PRAHA - Koniec priateľstva?! Markizácka Smotánka cez víkend odvysielala výrok Felixa Slováčka (70) s použitím vulgarizmu. Ten podľa televízie smeroval na veľmi známeho človeka a zverejnením jeho identity by sa mohlo rozvrátiť dlhoročné kamarátstvo. V médiách preto padlo meno Karla Gotta (74). Niekoľkonásobný Zlatý slávik je tiež presvedčený, že išlo o neho. Nasvedčuje tomu aj vyhýbavé správanie saxofonistu ohľadom tejto témy. Božský Kája sa však zastrája, že on si pravdu zistí aj bez jeho pomoci.

Nehodil to za hlavu! Felix Slováček sa nedávno poriadne zviditeľnil vďaka markizáckej Smotánke. V relácii totiž odznel jeho vulgárny výrok: „Či to vybavím, to nemôžem sľúbiť, pretože on je nevyspytateľný ko*ot v poslednej dobe.” Adresátom nelichotivého označenia bol jeho veľmi známy kolega a dlhoročný kamarát, ktorého identitu sa tvorcovia programu rozhodli nezverejniť. Zákulisné zdroje v tejto súvislosti ale hovoria, že išlo o Karla Gotta.

Slováček to pre české médiá poprel a uviedol, že si nespomína, o kom hovoril. Samotný Gott mu to však nezožral. „Keď to nebolo o mne, tak nech Felix povie, o kom vtedy hovoril a netvrdí hlúposti, že si to nepamätá. A pokiaľ to bolo o mne, nech mi vysvetlí, prečo som nezodpovedný... to,” citoval český denník Aha! speváka.

Karlovi nevonia ani to, že ho kamarát v esemeske poprosil, aby neriešil, čo píšu médiá. Vraj sa tým vôbec nemá zaoberať a nechať to tak. „To mi má byť jedno, že sa o mne píše, že som...? Ani to vysloviť nechcem. Prečo mi Felix nezavolá a nevysvetlí mi to?” čertil sa opätovný držiteľ Zlatého slávika.

Gott sa údajne nevedel dovolať ani Sise Sklovskej, ktorá bola v spoločnosti Felixa Slováčka, keď odznel tento výrok. Rovnako tak sa speváčka zamlčiavala aj topkám. Keď sme sa s ňou totiž snažili skontaktovať, nezdvíhala telefón a nereagovala na esemesky. Podľa maestra na túto tému nekomunikuje práve preto, lebo išlo naozaj o neho. „Už nechcem, aby mi niečo vysvetľovali, zistím si to všetko sám. A Felix veľmi dobre vie, že som skvelý poručík Colombo. Ja sa pravdu dozviem!” vyhlásil Slávik, ktorý sa so Slováčkom kamaráti už 46 rokov.

Prečítajte si: Horúco po Českom slávikovi: Čím Krajčo nahneval Gotta?

VIDEO: Markizácka Smotánka priniesla vulgárny výrok Felixa Slováčka

Felix Slováček v Smotánke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu