Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Väčší škandál ako kauza »ko*ot Gott«: Český šoubiznis sa nestíha čudovať!

Felix Slováček neprestáva prekvapovať. Zobraziť galériu (5)
Felix Slováček neprestáva prekvapovať.

BRUSNO/PRAHA - Stále prekvapuje! Zdá sa, že Felix Slováček (72) je „majstrom” výhovoriek. Dôkazom je kauza o tom, či vulgárnym výrazom označil Karla Gotta (75). Hudobník nevedel kam z konopí a nedokázal jasne vysvetliť, o kom hovoril. Dnes snáď ešte väčší údiv vyvoláva škandál okolo jeho milenky, s ktorou sa už ukázal aj na Slovensku. Vytáčkam, ktoré následne vypustil manžel Dágmar Patrasovej (59) z úst, sa nestačí diviť český šoubiznis ani bežní ľudia.

Felix Slováček je dlhé roky známy ako manžel Dády Patrasovej. U nás sa pred necelými dvomi rokmi zviditeľnil aj vďaka záberom markizáckej Smotánky. Jedného zo svojich kolegov totiž označil za nevyspytateľného ko*ota. A porozrenie okolo toho, že išlo o Karla Gotta, nedokázal vôbec rozptýliť

Podobne je v úzkych aj teraz. Česká verejnosť už dlhú dobu vníma Felixa ako takého mlsného kocúra, ktorý má rád ženy. O jeho neverách sa však len šepkalo v rovine špekulácií. Teraz ho však fotografi načapali s mladou, iba 32-ročnou Luciou. 

Párik sa viedol za ručičky, čo Slováček vysvetľoval tým, že slečna mala vysoké podpätky a on jej bol len oporou. Aktuálne sa však už dostal na vyšší level absurdných výhovoriek po tom, čo bol s milenkou pristihnutý už aj na Slovensku. 

„Musel som ju predsa nejako dostať do Prahy,” vysvetlil Blesku prítomnosť Lucie z Přerova na oslave kamaráta v Brusne. Celkom zaujímavá trasa – každému predsa musí byť jasné, že z Přerova do Prahy sa jazdí jedine cez stredné Slovensko. 

Zaujímavé tiež je, že predtým, než týždenník Plus 7 dní priniesol fotografie Felixa a Lucie, hudobník tvrdil, že je u nás úplne sám. „Neklamal som, len som nepovedal všetko. No, čo som mal robiť, keď bola so mnou?” vyhlásil čiperný sedemdesiatnik. Jeho manželka Dagmar Patrasová je zdrvená neverou aj nezmyselnými vytáčkami, ktorými sa jej doterajší životný partner snaží brániť pred ňou aj verejnosťou. 

Felix Slováček s mladou milenkou Luciou
Zobraziť galériu (5)
Felix Slováček s mladou milenkou Luciou

Viac o téme: Felix Slováček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu