Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

1. československá topmodelka v miniatúrnych bikinách: TOTO telo má 51? Neveríme!

1. československá topmodelka Pavlína Pořízková má aj po 50-ke výstavné telo. Zobraziť galériu (5)
1. československá topmodelka Pavlína Pořízková má aj po 50-ke výstavné telo. (Zdroj: Instagram P.P.)

PRAHA - To nemôže byť pravda! Rodáčka z Československa Pavlína Pořízková je vo svete TOP modelingu dobre známym pojmom. Ako vôbec prvá kráska zo strednej Európy sa objavila na obálke plavkového vydania Sports Illustrated, čo ju doslova vymrštilo do vôd svetovej módy. Aktuálne má tmavovláska už po 50-ke... No tipoval by to len málokto. Veď pozrite na jej fotky v miniatúrnych bikinách - stále je to kus sexi ženy!

Pavlína Pořízková bola prvou svetovo úspešnou modelkou z bývalého Československa. V čase, keď na našom území vládol prísny socialistický systém, sa jej podarilo to, čo v tom období žiadnej inej – objavovala sa na titulkách zahraničných módnych magazínov. 

Aktuálne má kráska už 51 rokov... A pokojne by aj dnes mohla fotiť plavkové editoriály. ​Tmavovláska sa totiž v týchto dňoch pochválila na sociálnej sieti Instagram svojimi fotkami len v úsporných bikinách. A vyzerá doslova božsky. Človek by pri pohľade na krásku s dokonalými krivkami rozhodne nehádal, že minulý rok oslávila 50. Veď uznajte sami!

​ 

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu