Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najsexi žena minulého roka rastie do krásy: Konečne ukázala guľaté bruško!

Tehotná Mila Kunis po boku snúbenca Ashtona Kutchera hrdo ukázala rastúce bruško. Zobraziť galériu (12)
Tehotná Mila Kunis po boku snúbenca Ashtona Kutchera hrdo ukázala rastúce bruško. (Zdroj: profimedia.sk)

INDIO – Zaguľatila sa a doslova prekvitá! Hoci Mila Kunis (30) špekulácie o tehotenstve nikdy nepotvrdila ani nevyvrátila, dnes je už nad slnko jasné, že čochvíľa privedie na svet svojho prvého potomka. Svedčia o tom zábery, na ktorých herečka hrdo vystavila svoje rastúce bruško. Pozrite, ako požehnaný stav pristane jednej z najsexi žien sveta.

Neskrýva sa! Aj keď Mila Kunis v uplynulých týždňoch preferovala voľnejšie outfity a pokúšala sa tehotenstvo maskovať, v týchto dňoch si prvú ratolesť pod srdcom vychutnáva plnými dúškami a celkom otvorene. Spolu so svojím snúbencom Ashtonom Kutcherom zamierila na country hudobný festival, kde si takpovediac vyhodila z kopýtka. Popri tom však svoje bruško predviedla v celej kráse.

Keďže Mila Kunis už dávnejšie zvoľnila pracovné tempo, niet sa čo čudovať, že s partnerom podniká rôzne výlety. Na tom poslednom jej nechýbalo tematické oblečenie v podobe károvanej košele a džínsov. Ashtonovi Kutcherovi zas učaroval kovbojský klobúk a kožený opasok s výraznou country sponou. Mamičku svojho budúceho prírastku si držal okolo pliec a neskôr aj za tehotenské bruško. Zamilované hrdličky majú súdiac podľa fotografií k sebe bližšie než kedykoľvek predtým a nemôžu sa dočkať, kedy svoj vzťah spečatia aj pred úradmi.

V kuloároch sa otvorene hovorí o tom, že prvou ratolesťou hollywoodskeho páru bude dievčatko. Obaja herci totiž z tejto novinky neskrývajú obrovskú radosť: „Ashton má množstvo skúsenosti s dcérami exmanželky Demi. A Milu si teraz rozmaznáva. Mile sa tehotenstvo veľmi páči,“ prezradil zdroj z okolia dvojice magazínu Us Weekly. Napriek povesti neverníka a nenapraviteľného sukničkára tak Ashton už teraz vyzerá ako mimoriadne zodpovedný a milujúci otecko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu