Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žiarlivý Brad Pitt zúri: Kto zamotal hlavu krásnej Angeline Jolie?!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (17)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Bojí sa konkurencie? Hoci Brad Pitt (49) ešte stále patrí k najobletovanejším fešákom Hollywoodu, pri rovnako ospevovanej polovičke sa sebaisto vonkoncom necíti. Nedávno v ňom vyvolal záchvat žiarlivosti kasting snímky, ktorú Angelina Jolie (38) pripravuje ako režisérka. Z koho zostala celkom unesená?

Nad nikým iným sa známa brunetka toľko nerozplýva! Reč je o japonskej rockovej hviezde Miyavi, ktorej pravé meno znie Takamasa Ishihara. Práve tento hudobník má totiž najväčšiu šancu, že stvárni bezcitného a sadistického väzenského dozorcu Mutsuhiroa Watanabea. Filmový počin s názvom Unbroken si vzala na mušku ostrieľaná herečka Angelina Jolie, ktorá už začala nakrúcať u protinožcov. Tentoraz sa blysne ako režisérka, a preto má k výberu hereckého obsadenia čo povedať. Jej partner Brad Pitt sa však z toho ide zblázniť.

O Angeline je známe, že má za sebou množstvo sexuálnych skúseností a poľahky sa nechá strhnúť do milostnej aféry založenej na fyzickej príťažlivosti. A práve tento fakt robí Bradovi najväčšie vrásky. Angelina je totiž z rockera vo vytržení. A aby toho nebolo málo, Miyavi sa údajne veľmi ponáša na niekdajšiu lesbickú lásku hollywoodskej krásky.

Japonský rocker Miyavi
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Twitter)

„Angelina bola ako zhypnotizovaná po kastingu v podaní Miyaviho. On sa totiž neuveriteľne ponáša na Angienu bývalú lesbickú milenku Jenny Shimizu. A tento fakt Bradovi neunikol,“ prezradil zdroj z okolia dvojice americkému plátku National Enquirer. Šesťnásobná matka sa do Shimizu podľa vlastných slov zamilovala v prvú sekundu, ako ju uvidela. Dvojica sa spolu stretávala v roku 1996, no o takmer desaťročie neskôr Jenny vyhlásila, že ich románik trval veľa rokov.

„Angie povedala Bradovi, že pravdepodobne bude musieť stráviť v Miyavim veľa času ako tútorka, pretože on nikdy predtým nemal veľkú rolu v Hollywoode. To Brada rozzúrilo. On je o polovicu sveta ďalej v Anglicku, zatiaľ čo Angie si číta scenár so sexi ázijským rockerom,“ pokračoval vo vysvetľovaní spomínaný zdroj. Takmer päťdesiatnik vraj trvá na tom, aby Angelina vykonávala svoju výučbu výlučne cez Skype. Svoju polovičku si plánuje strážiť ako oko v hlave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu