Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Škandál v Čechách: Herci s drogami a holý zadok na premiére!

Pavel Novotný ukázal fotografom holý zadok, Jiří Krampol si na pódiu poťahoval z jointa. Zobraziť galériu (5)
Pavel Novotný ukázal fotografom holý zadok, Jiří Krampol si na pódiu poťahoval z jointa.

PRAHA - Pohoršujúca premiéra! Počas nakrúcania Kameňáku 4 upozorňovali tvorcovia, že film nebude o nahote, ale skôr o fajčení marihuany. V tomto štýle komédiu aj koncom minulého týždňa uviedli do kín. Herci si na pódiu podávali takzvaného jointa a niektorí si aj skutočne potiahli, napríklad Jiří Krampol (75). Neplánovane však predsa len došlo aj na odhalené scény. Novinár, moderátor a príležitostný herec Pavel Novotný (32) totiž ukázal do objektívov holý zadok.

Toto čakal málokto! Koncom minulého týždňa v Čechách odpremiérovali najnovšie pokračovanie Kameňáku. Nechýba v ňom ani legendárny modrý prameň, ktorý ale tentokrát slúži k polievaniu marihuany.

Známa ľahká droga preto našla svoje uplatnenie aj na premiére. Herci zoradení na javisku si totiž medzi sebou posúvali takzvaného jointa. Alice Bendová ho s vystrašeným výrazom podala Jiřímu Krampolovi, ktorý ale nerobil žiadne okolky. Priamo pred divákmi si párkrát potiahol.

Tento výstup pripravený tvorcami však zatienil známy škandalista Pavel Novotný, ktorý si v snímke tiež zahral. Keď totiž syna zabávača Petra Novotného požiadali fotografi o zapózovanie, stiahol si nohavice a ukázal im holý zadok. „Na premiére Kameňáku sa fajčila marihuana a všade boli samé kreatúry, tak som siahol po osvedčenom triku, ako na seba upozorniť,” svojsky komentoval svoj čin pre iDnes.cz. „Od manželky som dostal vynadané a sľúbil som jej, že to bolo naposledy,” dodal Novotný. Vo filme stvárňuje nepríjemného väzenského dozorcu.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu