Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smutná správa: Zomrela legendárna postavička z Kameňáku!

Babka Kropáčková v podaní nezabudnuteľnej Anny Vejvodovej.
Babka Kropáčková v podaní nezabudnuteľnej Anny Vejvodovej. (Zdroj: YouTube)

PRAHA – Čo by to bol za Kameňák bez starej, ale vitálnej Kropáčkovej? Aj keď bola herečka Anna Vejvodová (†88) pre mnohých veľkou neznámou, sexuchtivú babku z legendárnej Troškovej série pozná hádam každý Čech a Slovák. O to smutnejšia je skutočnosť, že táto čiperná pani už nie je medzi nami.

O smrti herečky z Kameňáku informoval český portál Blesk.cz, podľa ktorého Vejvodová podľahla dlhoročnej chorobe. Herečkin talent zvečnil v sérii nezabudnuteľných českých komédií režisér Zdeněk Troška. O tom, že si ju filmár obľúbil, svedčí aj skutočnosť, že si v roku 2013 zahrala aj v ďalšej jeho komédii, Babovřesky.

Aj keď Annu Vejvodovú verejnosť pozná ako veselú ženu, ktorá kypí energiou, ťažký osud sa tejto dôchodkyni ani zďaleka nevyhýbal. Stratila nielen muža, ale aj jedno zo svojich detí. Posledné roky života sa rozhodla stráviť v domove dôchodcov. „Mám tu všetko, čo potrebujem. Manžel mi zomrel pred 25 rokmi, stále ho mám v srdci. A čo doma, keď tam nie je?“ cituje Blesk dnes už zosnulú herečku.

Anna Vejvodová z Kameňáku zomrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu