Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známeho českého herca (77) strápňuje vlastná žena: Tliacha o sexe, nemá súdnosť!

Hana Krampolová je už síce babičkou, ale reči má horšie ako pubertiačka. Zobraziť galériu (4)
Hana Krampolová je už síce babičkou, ale reči má horšie ako pubertiačka.

PRAHA - Musí z nej mať radosť! Český herec a moderátor Jiří Krampol (77) je Slovákom známy z mnohých filmov a relácií. U našich západných susedov je však hviezdou bulváru aj jeho o 22 rokov mladšia manželka Hana (55). Svojská pani má totiž na konte viacero trapasov a pri niektorých jej vyjadreniach sa normálnemu človeku až zastavuje rozum. Blonďavá babička najnovšie vyTRÚBilA do sveta detaily z umelcovho intímneho života.

Je to vhodné?! Téma sexu a intímností je pre mnohých ľudí tabu. Zvášť akosi nejde dokopy so skôr narodenými jedincami. Svojská manželka herca Jiřího Krampola - Hana si to však nemyslí. Dokonca nemá problém o spálňových záležitostiach kvákať rovno do médií. 

V rozhovore pre blesk.cz sa blodínka vyjadrila, že vysoký vek pre jej manžela nie je v posteli nijako obmedzujúci. „On má stále chuť. A môže mať sex ako za mlada,” prezradila bez rozpakov pani Krampolová. „Horšie to je so mnou. Mňa to už nebaví a keď nemusím, tak to nepraktizujem,” dodala otvorene blondínka, ktorá to odôvodnila aj tým, že po zranení ruky a nohy sa stále necíti fit. „Prestalo ma to baviť. Ale keď manžel niečo chce, tak to nejako pretrpím,” uzavrela hercova žena Hanička. 

Manželia Krampolovci majú na konte viacero škandálov. V roku 2011 čelila blondínka obvineniam z krádeže a údajným problémom s alkoholom. Veľkou aférou bolo aj udanie rodinnej známej, ktorá tvrdila, že ju Jiří znásilnil. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Jiří KrampolHana Krampolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu