Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krokodíl Dundee po 25 rokoch: Krásna Sue je stále kosť... A chce rozvod!

Paul Hogan s Lindou ako hrdinovia snímky Krokodíl Dundee a ako šťastní manželia po 23 rokoch v oficiálnom zväzku Zobraziť galériu (4)
Paul Hogan s Lindou ako hrdinovia snímky Krokodíl Dundee a ako šťastní manželia po 23 rokoch v oficiálnom zväzku (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ich idylke je koniec! Odkedy sa Paul Hogan (74) zhostil úlohy v kultovej snímke Krokodíl Dundee, uplynulo už viac než štvrťstoročie. Spomínaný film mu okrem popularity priniesol aj životnú lásku v podobe hereckej partnerky Lindy Kozlowski (55). Tá je síce aj po rokoch stále k svetu, no život s veteránom ju už zrejme omrzel.

Najskôr láska ako z rozprávky, teraz krach! Reč je o hrdinoch legendárnej snímky o dobrodruhovi prezývanom Krokodíl Dundee, ktorí si k sebe našli cestu aj v reálnom živote. Hlavný protagonista Paul Hogan bol najskôr ženatý s Noelene Edwards, s ktorou sa v roku 1981 rozviedol, znovu sa s ňou zosobášil a opäť rokov neskôr ju nadobro opustil. Práve v tom čase začal nakrúcať spomínaný film, na pľaci sa stretol s očarujúcou Lindou a viac mu nebolo treba. Dvojica si spoločné „áno“ povedala v roku 1990 a vydržala bok po boku viac ako dve desaťročia. Herečka však nedávno požiadala o rozvod.

Informáciu o rozpade jedného z najstabilnejších a najromantickejších manželstiev v Hollywoode ako prvý priniesol portál TMZ. Práve ten potvrdil, že rozvod iniciovala očarujúca päťdesiatnička. V žiadosti ako dôvod uviedla „neprekonateľné rozdiely“.

Zo zväzku, na začiatku ktorého stála spolupráca, vzišiel jediný potomok – 15-ročný syn Chance. Paul Hogan však vychoval ešte ďalších päť ratolestí z prvého manželstva. Jeho majetok sa odhaduje na dvadsať miliónov dolárov, čo predpovedá, že v súdnej sieni sa až taká veľká bitka o peniaze nestrhne. Dramatický boj bude zrejme prebiehať v súvislosti so zverením starostlivosti o spoločného syna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu