Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Večná bacuľka z Pozri, kto to hovorí: Bez mejkapu a totálne pribratá!

Nenalíčená Kirstie Alley s množstvom kíl navyše Zobraziť galériu (15)
Nenalíčená Kirstie Alley s množstvom kíl navyše (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Návrat do starých koľají! Aj keď sa Kirstie Alley (62) pred časom objavovala vo svetlách reflektorov s vylepšenou figúrou, opätovne podľahla jo-jo efektu a stratené kilá nabrala späť. Zo šesťdesiatničky vo skvelej forme je tak znova korpulentná dáma, ktorá už ani nemá chuť líčiť sa. Viditeľná nadváha jej ubrala všetok šarm.

Nemôže nájsť vnútornú rovnováhu? Kirstie Alley sa už celé desaťročia trápi so svojou hmotnosťou, ktorá u nej skáče hore-dole ako na húsenkovej dráhe. Zlom nastal až v roku 2011, keď sa herečka zapojila do celebritnej súťaže v štýle Let’s dance a vďaka náročným tréningom zhodila desiatky kíl. Sebavedomie z novej postavy a krásnych outfitov jej však dlho nevydržalo. Dnes má opäť množstvo kilogramov navyše a starostlivosti o svoj zovňajšok venuje minimálnu pozornosť.

Hrdinka kultových snímok Pozri, kto to hovorí si tento týždeň po dlhej odmlke vyrazila do ulíc. Len čo zaparkovala svoje luxusné biele SUV, snažila sa nenápadne prekĺznuť. Paparazzi však boli aj tentoraz rýchlejší a zachytili ju totálne neupravenú. Tvár bez jedinej kvapky mejkapu schovávali rozpustené vlasy, obliny mal zase zakryť čierny predĺžený top. V obtiahnutých legínsach však herečkine nohy pôsobili hrubo a poriadne pribrato.

Posledné obrovské číslo, aké Kirstie dokázala ohľadom svojej hmotnosti priznať, bolo 104 kíl v roku 2010. „Je zvláštne, že tá temná a nepopierateľná pravda vás udrie ako kladivo, keď vidíte to číslo na váhe,“ priznala sa plavovláska vtedy v televízii. Neskôr sa stala morálnou víťazkou, keď dokázala zhodiť celkovo až 45 kilogramov, no v herečkinom prípade zrejme žiadna premena nepatrí do kategórie trvalých.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu