Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásavec z Rýchlo a zbesilo vytasil telo na pláži: Wow, ten má ale svaly!

Paul Walker sa na pláži pochválil svalnatým telom. Zobraziť galériu (4)
Paul Walker sa na pláži pochválil svalnatým telom. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Udržiava sa vo forme! Hoci Paul Walker (39) pred pár rokmi pôsobil ako nenápadný blondiak, dnes je medzi ženskými fanúšičkami doslova neprehliadnuteľný. Vďačí za to nielen účinkovaniu v známej sérii filmov o rýchlych autách, ale aj vypracovanej figúre. Tú tento týždeň odhalil pri príprave reklamnej kampane a naozaj sa bolo na čo pozerať.

Hore bez má čo ukázať! Paul Walker má síce tvár sladkého zvodcu, no pred rokom 2001 mu do cesty prichádzali len roly v nie príliš významných televíznych programoch. Zlom nastal až v okamihu, keď dostal ponuku zahrať si v akčnom thrilleri Rýchlo a zbesilo, kde sa blysol po boku známejšieho Vina Diesela. Námet s pekelne silnými štvorkolesovými tátošmi a krásnymi dievčatami zaujal natoľko, že hollywoodsky fešák už pripravuje siedme pokračovanie. Popri tom však neváha ukázať vypracované telo na pláži.

Paul sa pred pár dňami objavil na havajskom pobreží aj s profesionálnym štábom, aby nakrútil a nafotil novú reklamnú kampaň pre kolínsku Cool Water značky Davidoff. Vrchný diel oblečenia musel ísť dole, aby herec mohol odhaliť svalnaté ramena a vyformovaný hrudník.

Atraktívneho Casanovu okamžite spoznala jedna z okoloidúcich fanúšičiek, ktorá sa s ním počas prestávky nechala odfotiť. Na svoje si však zaručene prišla aj asistentka s bronzovým telovým mliekom a vodou. Jej úlohou totiž bolo, aby Paulova pokožka vyzerala absolútne bezchybne.

Blondiak s chlapčenským šarmom budúci týždeň oslávi už okrúhle štyridsiate narodeniny. Tie najlepšie skúsenosti pred kamerou ho možno ešte len čakajú, no séria Rýchlo a zbesilo zostane jeho srdcovou záležitosťou. Najmä kvôli tomu, že spoznal veľmi dobrého kamaráta. „Vin a ja sme veľmi odlišní, ale naozaj mám rád jeho srdce. Je super vedieť, že nie každý má k nemu prístup. Keď bol malým chlapcom, jeho život nebol jednoduchý. Je ťažkým orieškom na rozlúsknutie,“ prezradil Paul na amerického priateľa v dávnejšom rozhovore. Ako ďalej podotkol, údajne spolu rozoberali aj dilemu, či má byť muž prítomný na pôrodnej sále alebo radšej nie. A Vin je Paulovi dodnes vďačný, že sa príchodu svojho potomka na svet nakoniec zúčastnil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu