Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezdou pláže už v štyroch rokoch: Komu patrí táto roztomilá dcérka?

Ktorej hollywoodskej bohyni patrí roztomilá štvorročná dcérka Honor? Zobraziť galériu (9)
Ktorej hollywoodskej bohyni patrí roztomilá štvorročná dcérka Honor? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Hviezdne gény padli na úrodnú pôdu! Hoci má maličká Honor ešte len štyri roky, už teraz vyzerá ako vystrihnutá z katalógu detskej módy. Stačí sa pozrieť, ako si cez víkend užívala letnú pohodu na pláži a predvádzala roztomilé plavky. Uhádnete, ktorá hollywoodska kráska priviedla na svet toto dievčatko?

Je krásna ako obrázok! Ak by malá Honor v budúcnosti pomýšľala na kariéru modelky, začať by pokojne mohla aj v detskom veku s predvádzaním bikín pre dievčatká. Niet totiž najmenších pochýb, že po prominentných rodičoch zdedila to najlepšie z ich zovňajšku. Viac sa síce podobá na otecka Casha Warrena, no nijako nezaostáva ani za hviezdnymi črtami úchvatnej mamy Jessicy Alby.

Oslnivá herečka na materskej dovolenke v nedeľu vzala svoje dve dcéry na nákupy hračiek a hneď potom s nimi vyrazila na vyhriate pobrežie. Mladšia Haven sa mamičky držala ako kliešť, preto piesočnatú pláž ďaleko viac ocenila štvorročná Honor. Tá si obliekla bledomodré bikiny, vlásky mala vyčesané do drdola s ofinkou a šťastne sa usmievala.

O tom, že Jessica vysiela neuveriteľnú charizmu predovšetkým smerom k najmenším ratolestiam, svedčí jej úspešná spoločnosť zameraná na potreby detičiek od najútlejšieho veku. Keď cudzie dievčatko zbadalo známu brunetku na obrázku kampane The Honest Company, pricupitalo k nej a začalo ju bozkávať na tvár. Fotka sa okamžite rozšírila po internete a zareagovala na ňu aj samotná Jessica. „Toto ma dostalo na lopatky, keď som to uvidela!“ napísala pod záber, ktorý zdieľala prostredníctvom Instagramu. Rovnaký boom vyvolala aj jej kniha Honest Life venovaná všetkým matkám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu