Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Neuveriteľný trapas sexi Jessicy Alby: Sukňa išla hore, čipkované gaťky von!

Jessica Alba si neustrážila sukňu, spod ktorej jej vykukli čipkované nohavičky. Zobraziť galériu (11)
Jessica Alba si neustrážila sukňu, spod ktorej jej vykukli čipkované nohavičky. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Toto sa jej ešte nikdy v živote nepritrafilo! Aj keď hollywoodske hviezdy sú na pikantné prešľapy takpovediac zvyknuté, príkladná Jessica Alba (33) sa im vždy oblúkom vyhýbala. Náhoda sa však postarala o to, že herečka tento týždeň ukázala svetu aj to, čo nechcela. Vpustila pod sukňu paparazzov, ktorí pohotovo zachytili jej čipkované nohavičky.

Novodobá a nemenej sexi Marilyn Monroe! Aj tak by sa dala opísať Jessica Alba, ktorá si uprostred týždňa vyrobila v newyorských uliciach poriadny trapas. Zradila ju sukňa balónového strihu, pod ktorú sa dostal prúd vzduchu stúpajúci zo šachty. Jediným šťastím pre hollywoodsku krásku bolo to, že si nezabudla obliecť spodnú bielizeň.

Keďže Jessica patrí k hviezdam s ukážkovým jedálnym lístkom, aj vo Veľkom jablku zamierila do prevádzky so zdravými potravinami prevažne rastlinného pôvodu. Na túto príležitosť zvolila nie príliš krátku sukňu slivkovej farby, ktorú doplnila tmavomodrým sakom. Pri vystupovaní z auta nemala najmenšie problémy a od limuzíny kráčala ako ozajstná dáma. Stačilo však, aby prešla cez mrežu v nesprávnej chvíli a prítomní fotografi mohli obdivovať nielen jej štíhle nôžky, ale aj čipkované nohavičky.

Očarujúca plavovláska ešte v ten deň zareagovala prostredníctvom Instagramu na výnimočný sviatok jednej zo svojich dvoch dcér. „Pred tromi rokmi prišiel na svet anjelik, ktorý do našich životov priniesol viac radosti, smiechu, bláznovstva, objatí, lásky a ľúbeznosti, ako sme si kedy dokázali predstaviť,“ napísala Jessica dojímavý odkaz. Je obdivuhodné, že napriek brilantnej kariére a vlastnému biznisu na prvom mieste u nej stále zostáva práve rodina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu