Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Brutálne sexi Jessica Alba: Po dvoch deťoch má telo tínedžerky... Ale tá drina!

Jessica Alba zvádza so závideniahodnými krivkami v známom magazíne. Zobraziť galériu (11)
Jessica Alba zvádza so závideniahodnými krivkami v známom magazíne. (Zdroj: Net-A-Porter)

LOS ANGELES – Musela zaťať zuby! Aj keď Jessica Alba (31) priviedla na svet už dve ratolesti, stále sa pýši postavičkou ako v čase, kedy hviezdila v seriáli o delfínovi Flipperovi. V dokonalej forme a s anjelskou tvárou najnovšie ohuruje aj v známom magazíne. Z tajomstva jej sexi kriviek však naskakujú zimomriavky.

Zvodná mama, aká nemá konkurenciu! Aj tak by sa dala vystihnúť charizma herečky Jessicy Alby, ktorá po dvoch pôrodoch priam prekypuje sexepílom. Dôkazom môžu byť jej čerstvé zábery v najnovšom čísle magazínu Net-A-Porter. Hollywoodska diva síce zostala zahalená, no jej vonkajšia krása a povestná iskra nielen tvorcom spomínaného časopisu vzala dych.

Jessica si pred objektívom fotografa Davida Bellemereho zapózovala vo viacerých ležérnych outfitoch, ktoré podčiarkli jej líniu v top forme. Šortky odhalili ukážkové nohy aj ploché bruško a podprsenka bez výstuže prezradila obrysy bradaviek. Tou najväčšou ženskou zbraňou sa však pre herečku stal uhrančivý pohľad a sexi rozpustená hriva.

Hoci sa dvojnásobná mamička môže pochváliť vypracovaným telom, ktoré vzbudzuje túžby, rozhodne ho nezískala zadarmo. Po tom, čo priviedla na svet dcérku Haven, sa pre ňu začal trpký a občas priam krutý súboj s tehotenskými kilami. „Tri mesiace vkuse som vo dne v noci nosila dvojitý korzet. Strašne som sa potila, ale stálo to za to. Bolo to brutálne, nezvládol by to každý,“ priznala drastické metódy chudnutia ako zo stredoveku v priloženom rozhovore. Jessica už čoskoro zrejme naplno rozbehne hereckú kariéru, ktorú doteraz pre mamičkovské povinnosti zanedbávala. Cíti sa však oveľa slobodnejšie, pretože nemá čo stratiť. A s ukážkovou figúrou zrejme na herecké príležitosti ani nebude musieť vyčkávať pridlho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu