Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto telo má v posteli Sylvester Stallone: Sexi manželka očarila v plavkách!

Modelka Jennifer Flavin má v plavkách úchvatnú figúru aj napriek tomu, že prah štyridsiatky prekročila už dávnejšie a porodila tri dcéry. Zobraziť galériu (6)
Modelka Jennifer Flavin má v plavkách úchvatnú figúru aj napriek tomu, že prah štyridsiatky prekročila už dávnejšie a porodila tri dcéry. (Zdroj: profimedia.sk)

FRANCÚZSKO – Má sa čím pochváliť! Sylvester Stallone (67) si kariéru vybudoval na vypracovanej figúre svalovca, ktorú si udržiava aj v dôchodcovskom veku. Zákonná polovička Jennifer Flavin (44) však za ním nijako nezaostáva. V dvojdielnych plavkách predviedla sexi vyformovanú postavičku, akú jej môžu závidieť aj mnohé dvadsiatky.

Bývalú modelku v sebe nezaprie! Aj keď manželke Sylvestera Stalloneho v kolónke „vek“ svietia už dve štvorky, pri mori vyzerá ako sexica v najlepších rokoch. S celou rodinou totiž zamierila do obľúbenej dovolenkovej destinácie na juhu Francúzska. Na prenajatej jachte si užíva so svojím miláčikom a tromi dcérami letnú pohodu, ktorú znásobujú jej úchvatné krivky v plavkách.

Jennifer Flavin sa nahodila do čiernych bikín, cez ktoré si prehodila krátky biely top. V celej kráse tak predviedla svoje vyšportované nohy a ramená s dokonale plochým bruškom. Už na prvý pohľad je jasné, že pravidelné cvičenie pre ňu neznamená cudzí pojem. Jej ukážková forma je o to chvályhodnejšia, že brunetka stihla na svet priviesť tri ratolesti – Sophiu Rose (16), Sistine Rose (15) a Scarlet Rose (11). Všetkým dievčatám sexi mama ochotne urobila fotky, ako sa z lode vrhajú do morských vĺn.

Sylvester zotrval so svojou vyvolenou v manželstve už úctyhodné štvrťstoročie. Na práve prebiehajúcej dovolenke sa však prominenti k sebe správajú ako čerství zaľúbenci s pohľadmi a dotykmi iba jeden pre druhého.

Jennifer je vyťažená podnikateľka, no rodinu a domácnosť hravo zvláda práve vďaka polovičke. „Sly je fantastický manžel, veľmi ma vo všetkom podporuje. Práve teraz vezie deti do školy, takže keď tam pre ne nemôžem byť ja, on áno. Sme skvelý tím,“ pochválila sa úspešná hviezda v televíznom interview. Ostáva len dúfať, že táto idylka hollywoodskej dvojici vydrží navždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu