Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Stalloneho zvodná žena aj fešné dcéry narobili rozruch: Jedna krajšia ako druhá!

Jennifer Flavin s krásnymi dcérami Sistine, Sophiou a Scarlet Zobraziť galériu (9)
Jennifer Flavin s krásnymi dcérami Sistine, Sophiou a Scarlet (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Robia mu neuveriteľnú radosť! Aj keď akčnému veteránovi Sylvesterovi Stallonemu (68) už ťahá na okrúhlu sedemdesiatku, pri ženách svojho života sa stále cíti ako mladík. Po boku má totiž výstavnú manželku Jennifer Flavin (45) aj roztomilé dcéry v tínedžerskom veku. A tie každým dňom rastú do krásy, veď posúďte sami.

Dokonalá prominentná rodinka! Takýto mediálny ošiaľ vyvolal Sylvester Stallone so svojimi dievčatami ešte vo štvrtok, keď sa zjavil na losangelskom letisku. Kam presne mala päťčlenná família namierené, zatiaľ nevedno. Už od úvodu rodinnej dovolenky však zamestnala paparazzov spoza veľkej mláky na plné obrátky. Farebne zladené dcéry totiž už v období dospievania kráčajú v šľapajách očarujúcej mamy.

Zatiaľ čo 16-ročná Sistine a jej o rok staršia sestra Sophia hrdo kráčali popri mame, najmladšia Scarlet (12) sa držala v úzadí. Tínedžerky v čiernych legínsach predvádzali dokonalé postavičky a zrejme od slávnych rodičov už pochytili zopár užitočných rád do života. Po ich vzore totiž nezabudli na tmavé slnečné okuliare, aby dokonale odfiltrovali početné blesky fotoaparátov.

Hoci kultového Ramba či Rockyho by ako otca privítal zrejme každý, Stalloneho dcéry majú na celú záležitosť trochu iný názor. „Vo filmoch zabíjam zloduchov sekerou. V skutočnom živote nedokážem zvládnuť 10-ročné dievča. Moje dcéry ma žiadajú, aby som ich vysadil o jeden blok ďalej,“ prezradil Sylvester v dávnejšom rozhovore. Popularita celosvetovo známeho rodiča je neľahkým orieškom pre každé prominentné dieťa. Ako sa ale zdá, hollywoodsky hrdina pri svojich ratolestiach a úchvatnej manželke našiel skutočný raj na zemi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu