Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Všade samý latex a divoká parochňa: Ivana, preboha, čo si si to navliekla?!

Ivana Trump na staré kolená šokovala priliehavým overalom a bláznivou parochňou. Zobraziť galériu (11)
Ivana Trump na staré kolená šokovala priliehavým overalom a bláznivou parochňou.

SAINT TROPEZ – Stará chcela mladou byť! Aj keď sa Ivana Trump (64) už dávnejšie stala babičkou, dôchodcovský vek si rozhodne nepripúšťa. Dôkazom môže byť jej výstredný outfit, ktorým nedávno šokovala na Francúzskej riviére. Mladosť totiž naháňala v latexovom overale a v divokej modrej parochni. Viac než zvodnú cicu však pripomínala zúfalú vykopávku.

Maškarný bál uprostred leta? V prípade rodáčky z bývalého Československa nie je nemožné naozaj nič. Tá totiž každú sezónu dovoleniek trávi v obľúbenom rezorte na juhu Francúzska, kde priťahuje objektívy paparazzov. Uplynulý piatok si však na ich pozornosti dala mimoriadne záležať. Namiesto pláže vyrazila do mesta, kam sa vyobliekala ako pracovníčka nočného klubu pre dospelých. Jej otrasný lesklý outfit a sci-fi parochňa vyrážala dych.

Ivana Trump sa v uliciach malebného mestečka Saint Tropez objavila po boku staronového partnera Rossana Rubiconiho (41). No zatiaľ čo on sa pred fotografmi predvádzal v obleku s motýlikom, jeho známejšia polovička pózovala v obtiahnutom overale. Ten dopĺňala bledomodrá hriva a pierková štóla rovnakého odtieňa.

Pred štyridsiatimi rokmi by exmanželke miliardára takýto úlet zrejme prešiel, no pred pár dňami vyznievala naozaj zúfalo. Jej figúra už totiž rozhodne nie je taká bezchybná ako kedysi. Zozadu z outfitu vykúkala podprsenka a priliehavý materiál poodhalil ovísajúce pozadie.

Exmanželka miliardára Donalda Trumpa bola vydatá celkovo až štyrikrát. Svoje „áno“ v roku 2008 povedala aj spomínanému Rubiconimu, s ktorým momentálne relaxuje na starom kontinente. Nechajme sa prekvapiť, kedy ju o takmer štvrťstoročie mladší milenec znova omrzí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu