Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozžiarená Ivana Trump na rande: Omladla pri staronovom milencovi!

Ivana Trump v spoločnosti staronového milenca Michaela Kennedyho Zobraziť galériu (6)
Ivana Trump v spoločnosti staronového milenca Michaela Kennedyho (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Stará láska nehrdzavie! Tohto hesla sa najnovšie drží už aj šesťdesiatnička Ivana Trump (63), ktorú o desaťročia mladší zajačikovia zrejeme začali nudiť. Tento týždeň si preto vyrazila na obed s mužom, ktorý jej zohrieval posteľ pred takmer dvomi rokmi. Treba však uznať, že staronová láska jej veľmi svedčí.

Konečne partner na úrovni? Ivana Trump v uplynulých mesiacoch striedala štyridsiatnikov ako ponožky a v ich spoločnosti neraz zanechávala dojem vyžitej dôchodkyne na odpis. Zdá sa však, že nedávno oprášila románik s Michaelom Kennedym, s ktorým ju médiá spájali už dávnejšie. Dvojica spolu strávila niekoľko dovoleniek a očividne si má čo povedať aj s odstupom času.

Ivana a Michael sa pred pár dňami prechádzali v newyorských uliciach krátko po tom, čo si spolu vyrazili na obed do luxusnej reštaurácie. Blondínka na túto príležitosť zvolila svieže sako oranžovej farby, vďaka ktorému takpovediac rozkvitla. Nemalú zásluhu na jej rozžiarenom zovňajšku však mal nepochybne aj jej spoločník. Tomu už vlasy zdobia šediny, no široký úsmev z neho robí štramáka, ktorému nechýba šmrnc.

Ktovie, ako dlho si vyslúžená milionárka udrží Michaela po svojom boku tentoraz. Ešte pred mesiacom sa totiž v spoločnosti ukazovala s počerným fešákom menom Marc Antonio Rota. V auguste si zas vyhadzovala z kopýtka v malebnom francúzskom mestečku Saint Tropez s Antoniom Zequilom. O mužov teda núdzu zatiaľ nemá, no pri súčasnom úlovku už aspoň nepôsobí zúfalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu