Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vyžehlená Ivana Trump (62): Pery nafúknuté, ale nohy zošúverené!

Ivana Trump predviedla tvár Zobraziť galériu (10)
Ivana Trump predviedla tvár "omladenú" výplňami, no jej skutočný vek prezradili starecké nohy. (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT TROPEZ – Ďalšia vyumelkovaná! Československá rodáčka Ivana Trump je známa nielen lyžiarskou kariérou a manželstvom s miliardárom, ale tiež láskou k omladzujúcim kúram. Na tých si dáva záležať najmä v oblasti tváre, ktorá pribúdajúce roky zapisuje o čosi pomalšie. Blondínkine nohy však vyzerajú, akoby patrili vycivenej dôchodkyni.

Stará chcela mladou byť! Ivana Trump je v týchto dňoch opäť vo svojom živle, pretože sa začala jej obľúbená sezóna dovoleniek. Zbalila si teda kufre a zamierila na starý kontinent a vychytenú Francúzsku riviéru, ktorá jej doslova prirástla k srdcu. Hollywoodska veteránka vytiahla zo šatníka letné pestrofarebné outfity, no pri jednom z nich sa trochu prepočítala.

Ivana sa v mladosti pýšila postavou modelky, a preto ani na staré kolená podpätky nepotrebuje. Chodidlám dopriala pohodlie v sandáloch s tenkou podrážkou, ktoré si obula k tyrkysovo-hnedým šatám do polovice stehien. V tvári vďaka pravidelnej starostlivosti v kozmetických salónoch pôsobila mimoriadne sviežo. To sa však nedalo povedať o jej odhalených nohách, ktoré špatila zošúverená starecká koža. Tá síce v jej veku začína byť prirodzená, no ostro kontrastovala s vypnutou pleťou a minimom vrások okolo očí. Pozornosti paparazzov tentoraz neušli ani pery exmanželky Donalda Trumpa, ktoré boli vyplnené naozaj na maximum.

Trojnásobná matka sa ulicami Saint Tropez premávala osamote, a tak nie je jasné, či na dovolenku dorazila single alebo s nejakým zajačikom. Nedávno sa však medzi londýnskou smotánkou objavila po boku bývalého manžela Rossana Rubicondiho, ktorý jej ponúkol rameno a neskôr jej džentlmensky pomáhal pri nastupovaní do limuzíny. Dvojica sa rozišla v roku 2008 len po ôsmich mesiacoch oficiálneho zväzku, no povráva sa, že obaja rozvedení zostali veľmi dobrými priateľmi. Veď ich samotný sobáš odľahčil Ivaninu peňaženku o tri milióny dolárov, zúčastnilo sa na ňom 400 hostí a svojou prítomnosťou ho poctil aj boháč Donald Trump.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu