Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Svetovo známa Češka (67) nemá súdnosť: Pribraté a staré telo navliekla do sexi šiat!

Ivana Trump v provokatívnych šatách veľmi neohúrila. Práve naopak. Zobraziť galériu (6)
Ivana Trump v provokatívnych šatách veľmi neohúrila. Práve naopak. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Chcela stará mladou byť! Bývalá modelka a lyžiarka Ivana Trump (67) svojho času vyhlásila, že nikdy nebude vyzerať na viac než 30 rokov. Istú dobu sa jej za pomoci plastík darilo ohurovať a mnohí pri pohľade na ňu nadšene ochkali. V poslednom čase však známa blondínka viditeľne pribrala a jej telo už nie je veľmi hodné obdivu. Rodáčka zo Zlína si však starobu nepripúšťa a pokojne sa navlečie do šiat, ktoré toho odhaľujú až-až.

Tak toto je už príliš! Časy, keď bola Ivana Trump očarujúca a krásna, patria už skôr do minulosti. V snahe zachovať si mladistvý vzhľad podstúpila známa pracháčka množstvo skrášľujúcich zákrokov a plastík. Starobu však oklamať nemožno. Exmanželka prezidentnského kandidáta Donada Trumpa to ale odmieta vziať na vedomie. 

Počas uplynulého týždňa zavítala blondínka na galavečer Fashion Institute of Technology, kde na seba strhla viacero udivených pohľadov. Preplastikovanú tvár mala Ivana prehnane zmachlenú, no oveľa viac prekvapila výberom outfitu. Trblietavé šaty s hlbokým výstrihom a priesvitnými časťami jej ale že vôbec nesvedčali. Zošuverené paže by bolo určite vhodné tiež zakryť. Čo vy na to?

Výrazné líčenie, provokatívne šaty a hlboký výstrih vyzerali na 67-ročnej Ivane Trump skôr komicky než očarujúco.
Zobraziť galériu (6)
Výrazné líčenie, provokatívne šaty a hlboký výstrih vyzerali na 67-ročnej Ivane Trump skôr komicky než očarujúco.  (Zdroj: SITA)

​ 

Viac o téme: Ivana Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu