Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ivana Trump bez mejkapu: Na staré kolená ako chodiaca múmia!

Ivana Trump bez mejkapu Zobraziť galériu (6)
Ivana Trump bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT TROPEZ – Bez líčidiel už veľa vody nenamúti! Hoci sa Ivana Trump (63) hrá po boku mladších milencov na nestarnúcu dámu, boj s pribúdajúcimi rokmi zatiaľ prehráva. S nenamaľovanou tvárou totiž pôsobí ako po ťažkom alkoholickom žúre. Žeby sa opäť prebudila do zlého rána?

Už je za zenitom! Aj keď sa Ivana Trump neváha pretŕčať na pláži v dvojdielnych plavkách, na obdiv už vlastne ani nemá čo vystavovať. Platí to aj o jej plastikami poznačenej tvári. Bez mejkapu totiž viac pripomína niekoľkonásobnú babičku ako vyslúženú modelku.

Exmanželka miliardára Donalda Trumpa si v týchto dňoch užíva letnú atmosféru v prostredí svojho obľúbeného dovolenkového rezortu na juhu Francúzska. Pred samotným kúpaním v morských vlnách však zrejme potrebovala doplniť plážovú garderóbu. Včera sa totiž rozhodla povymetať tamojšie butiky. Na nákupy si vyrazila v bielej teplákovej súprave istej športovej značky a bez použitia líčidiel. Paparazzov tak zaskočila vpadnutými očami, tmavými kruhmi okolo nich a neprirodzene zväčšenými perami.

Ivana aj tentoraz mala so sebou pánsku spoločnosť, muž v stredných rokoch však pôsobil skôr ako ochrankár než čerstvý milenec. Či teda blondínka pri mori predvedie nový, o niekoľko desaťročí mladší, úlovok, zatiaľ nevedno. Minulý mesiac sa v Benátkach lepila na tmavovlasého fešáka, s ktorým si zaľúbene hrkútala a držala ho za ruku. Ktovie, po boku koho rozvíri šoubiznisové vody toto leto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu