Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Túto hviezdu zaručene nespoznáte: Bez mejkapu ako stará „raketa“!

Ktorá celebrita sa bez mejkapu na seba vôbec nepodobá? Zobraziť galériu (9)
Ktorá celebrita sa bez mejkapu na seba vôbec nepodobá? (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Odstrašujúci pohľad! Hoci táto celebrita nikdy nepatrila medzi obletované krásavice, vzhľadom na svoj vek ešte do starého železa rozhodne nepatrí. Roky žúrovania, na ktorých nechýbali drogy a alkohol tiekol potokom, si však pýtajú svoju daň. Uhádnete, ktorá speváčka bez mejkapu pripomína vyžitú tetku odvedľa?

Tá ale dopadla! Aj keď sa nedávno zdalo, že známa blondínka sa krátko pred päťdesiatkou dáva opäť dokopy a začína prejavovať záujem o svoj zovňajšok, pravdou bude zrejme pravý opak. Ak by jej nenalíčenú tvár zazrel nebohý frontman kapely Nirvana, s najväčšou pravdepodobnosťou by sa obrátil v hrobe. Jeho manželka totiž už z diaľky vyzerá ako zhumpľovaná dôchodkyňa. S nevábnym imidžom sa tento týždeň v newyorských uliciach premávala Courtney Love.

Zákonná polovička Kurta Cobaina si vo vychytenej štvrti Veľkého jablka vykračovala tak, ako ju stvorila príroda a poznačili časy divokých večierkov. Objektívy paparazzov si tak tentoraz zgustli na jej opuchnutých očiach, povädnutej pleti a nevábnej grimase. V kombinácii s rozlietanými vlasmi 48-ročná speváčka nemala ďaleko od matky jednej z najznámejších tvárí v našich končinách – Martinky (alias Kleopatry) z Turca.

Napriek tomu, že Courtney prirodzenou krásou neoplýva, podľa príspevkov na Twitteri bojuje proti pribúdajúcim rokom zubami-nechtami. Nedávno sa vrhla na skúšanie nových masiek na báze biocelulózy za šesťdesiat dolárov. „Ešte som nepoužila masku na prsia – očividne to len prilepíte na svoje vnady. Musím to skúsiť. Ale použila som jednu na nohu aj na ruku a moja pokožka z toho šalie. Je to ako by som mala sex štyri dni,“ odkázala kontroverzná hviezda svojim nasledovníkom. Žeby bolo načase skúsiť aj zopár blahodarných masiek na tvár?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu