Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

To je ale zostava: Svätuškárka Gwyneth sa opila s feťáčkou Courtney!

Courtney Love a Gwyneth Paltrow to poriadne roztočili na spoločnom žúre. Zobraziť galériu (18)
Courtney Love a Gwyneth Paltrow to poriadne roztočili na spoločnom žúre. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Dali si poriadne do nosa! Aj keď na prvý pohľad nemajú absolútne nič spoločné, predsa sa stretli za jedným barom. No zatiaľ čo k jednej tvrdý chľast a cigarety takpovediac patria, u druhej ide o poriadne prekvapenie. Podgurážená Gwyneth Paltrow (39) sa vyškierala a objímala s na mol opitou Courtney Love (47).

Podarené blonďavé duo! Inak ani nemožno opísať celebrity s takmer desaťročným vekovým rozdielom, ktoré sa stretli na jednom žúre. Neskončili však len pri družnej debate. Obrátili do seba zopár pohárikov a následne si z tejto „spoločenskej akcie“ vyrobili spomienkový materiál. Ten sa vďaka kontroverznej vdove po Kurtovi Cobainovi s odstupom času objavil na mikroblogovacej sieti Twitter.

„Bože, ako ťa milujem. Fred ti zavolá, aby ti ho doručil. Kúpiš? Nie... Namaľovala som to pre teba, je tvoj!“ komentovala speváčka pikantnú fotku adresovanú práve Gwyneth. Tá sa na spomínanej fotografii síce ešte ako-tak drží, Courtney má však v sebe alkoholu očividne viac než dosť. Jej prižmúrené oči, blažený úsmev a tvár podopretá rukou totiž hovoria za všetko.

Ako vyplynulo z kontextu, fotka zrejme vznikla na jednej z nedávnych vernisáží. Zhýralá takmer 50-ročná hviezda sa totiž vrhla na umeleckú dráhu aj v oblasti výtvarníctva. Jej diela však veľkú dieru do sveta neurobili a okamžite sa stali terčom výsmechu. Ako sa teda zdá, Courtney je nútená rozdávať ich počas alkoholických excesov hŕstke svojich priateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu