Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Čože je to 70-tka? Nosatá veteránka má dokonalú pleť aj bez mejkapu!

Barbra Streisand sa ani v sedemdesiatke za svoju nenalíčenú tvár hanbiť nemusí. Zobraziť galériu (4)
Barbra Streisand sa ani v sedemdesiatke za svoju nenalíčenú tvár hanbiť nemusí. (Zdroj: profimedia.sk)

AMSTERDAM – Objavila elixír večnej mladosti? Aj keď by si Barbra Streisand (71) už dávno mohla užívať slastné ničnerobenie na zaslúženom dôchodku, ona stále koncertuje a užíva si vrchol popularity. Nemá tak najmenší dôvod vešať kariéru na klinec. Pozrite, ako skvostne speváčka s povestne veľkým nosom vyzerá aj bez nánosov mejkapu.

Stále na to má! Hoci Barbra Streisand začínala ako klubová speváčka v nočnom bare pre homosexuálov, dnes jej pri nohách leží celý svet. Držiteľka dvoch prestížnych zlatých sošiek a osem cien Grammy doteraz vypredáva veľké haly a teší sa obrovskej priazni publika. Nedávno oslávila už 71. narodeniny, no vetchú starenku by ste v nej hľadali márne. Blondínka je nielenže neuveriteľne čulá, no zaobíde sa aj bez líčidiel. Jej nenamaľovaná pleť doslova prekypuje sviežosťou.

Paparazzi nestarnúcu sedemdesiatničku zachytili tento týždeň v holandskej metropole, keď opúšťala hotel a mierila na druhý vypredaný koncert. Nahodená v prúžkovanom saku a s čiernym klobúkom na hlave si z úpravy zovňajšku pred vystúpením ťažkú hlavu nerobila. Zrejme všetko nechala na svoju vizážistku v šatni až tesne predtým, ako vykročila na javisko. Pravdou však zostáva, že Barbra príliš veľké zásahy do imidžu ani nepotrebuje. Vypnutú pleť bez vrások by jej mohli závidieť aj mnohé o desaťročia mladšie kolegyne.

Napriek tomu, že enormný záujem o spevácku legendu zo strany fanúšikov neklesá, nie každý jej výkon patrí medzi tie vydarené. Istým sklamaním sa stal sobotňajší koncert v londýnskej O2 aréne, kde hudobní nadšenci zaplatili za každý lístok sumu takmer 500 libier. O spontánnosti však v tomto prípade nemohlo byť ani reči. „Každé slovo, ktoré Grammy víťazka vyslovila, bolo v scenári a premietalo sa na obrovskej čítačke. Tá bola umiestnená vysoko nad publikom, aby sa z nej dalo čítať,“ píše denník Daily Mail. Rušivým momentom sa stal tiež duet so sestrou Roslyn Kind či dokonca vsuvka jej syna Jasona Goulda, ktorý predviedol jednu zo svojich vlastných skladieb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu